Да отворим сърцата си и да подадем ръка. Пловдивчанката Анелия

...
Да отворим сърцата си и да подадем ръка. Пловдивчанката Анелия
Коментари Харесай

Зов за помощ: Ани се нуждае от подкрепата ни

Да отворим сърцата си и да подадем ръка. Пловдивчанката Анелия Белева има потребност от помощ. Сестра й, Милена Цонева, разгласява покъртителен вик за помощ, предаде  plovdiv24.bg.

През ноември 2019 година най-слънчевият и положителен човек, който познавам в моя живот – моята сестра, получи най-черната и тъжна вест, която някой в миналото желае да чуе!

Изведнъж Ани бе диагностицирана с рак на дебелото черво, а както лекарите споделиха: " Не е типично за младежи, само че туморът е нападателен и би трябвало да се работи бързо! ".

Всеки може да си показа по какъв начин една такава вест обръща живота на една млада жена, отглеждаща дъщеря си сама, на 180 градуса...

За малко време беше проведена незабавна интервенция, която за жал не даде положителни резултати. Туморът се оказа на рисково за опериране място и не беше отхвърлен.

Възможностите за лекуване на нейното заболяване и възможностите за триумф в България се оказаха доста лимитирани.

Благодарение на поддръжката на цялото семейство на Ани и великодушната помощ на няколко другари, тя отпътува дружно с родителите ни за Anadolu Medical Center в Турция.

След още две незабавни интервенции ден след идването ѝ, навръх Бъдни вечер, Ани стартира лекуване с интензивна химиотерапия, която продължава и досега. Целта е смаляване на тумора и прекъсване на агресивното му разпространяване.

Ситуацията с ковид и рестриктивните мерки, свързани с ограниченията за сигурност, попречиха постоянните пътувания от болничното заведение до Пловдив. От март, след затваряне на границите, Ани и родителите ни се наложи да останат в Турция, където са и до момента.

Здравословното положение на Ани е изменчиво и изисква непрекъснати контролни прегледи. След всеки 2 до 3 курса химиотерапия се прави PET-скенер, благодарение на който се дефинира интензитетът на идващите вливания. За превъзмогване на страничните резултати от тежките медикаменти се организират курсове на укрепване с протеини, витамини и разнообразни минерали, които организмът губи непрестанно в битката с раковите кафези.

Лечението и престоят в турската болничното заведение досега не престават благодарение на фамилията и най-близките ѝ другари, само че за жал тези финансови средства доближиха своя предел.

За да продължи Ани да живее, да се бори с подлата болест и да има късмет да е още веднъж с щерка си, тя има потребност от вашата помощ в този момент!

Моля ви да отворите сърцата си и да помогнете на една майка да прегърне още веднъж щерка си!

Ето ТУК може да дарите средства.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на [email protected] и вижте още в - https://petel.bg/advertising-rates.html.

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР изявления в уеб страницата Petel.bg
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР