Да отнемем Бюрото по защита на свидетели от Иван Гешев

...
Да отнемем Бюрото по защита на свидетели от Иван Гешев
Коментари Харесай

Адв. Хаджигенов: С отнемането на Бюрото по защита докарахме Гешев до истерия

Да отнемем Бюрото по отбрана на очевидци от Иван Гешев е резултат на предходното Народно заседание. Да, уволнихме водача му, само че докарахме основния прокурор и една купчина хора от спецсъдилища и спецпрокуратури до нервност, както и целият ГЕРБ и Движение за права и свободи. Някога някой виждал ли е Движение за права и свободи в нервност?. Никой в никакъв случай от основаването им и виновността е значително наша. Това разяснява претендентът за народен представител адв. Николай Хаджигенов от ИСБГНИ в ефира на " Честно казано с Люба Кулезич ".

" Единственият, който следва рекомендацията на Комисията за полицейско принуждение е служебният министър на вътрешните работи Бойко Рашков. Той разпознава още 11 биячи, безусловно съм сигурен, че работят и по тематиката с противозаконното подслушване, тъй като това е Watergate по хиляда. До момента има данни за над 3000 души, които са подслушвани и следени ", сподели още адв. Хаджигенов

Бел.ред.
Уважаеми читателю,
14 ноември 2021 година ще е неповторим ден, когато ти ще гласуваш по едно и също време за съответен човек (мажоритарен избор на президент) и за лист от хора (подбрани от и правилни на задкулисието нови депутати).
Усещаш ли разликата?
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР