Да открие шоуто снощи се падна честта на Александра Борисова

...
Да открие шоуто снощи се падна честта на Александра Борисова
Коментари Харесай

Публиката изгони връзкарката Съни от „Гласът” на крачка от финала

Да открие шоуто нощес се падна достойнството на Александра Борисова която е протеже на Мария Илиева и близка до майка й. Двете дами и менторката й и участничката бяха  дотегнали на публиката с опитите си да ги излъжат, че не са познати и че нямат обща история преди „ Гласът на България ”.

Съни бе оповестена за извънреден музикален гений, само че феновете разясняват, че на фона на другите участници пеенето й не е нищо изключително.

Снощи кюстендилката се анонсира с думите: ”Преди подчертавах, че работя за Камен Донев, а в този момент той се фука, че работи с мен! ”. Само, че амбцираното момиче пропусна да показа, че не артистът я тика в музикалния формат, а менторката й Мария.Но не спря до тук и продължи с хвалбите: „ Тази година аз съм музикалния хамлеон на „ Гласът ”! ” и продължи да се самоизтъква като подсети, че първо е пяла американски блус, после  фолклорна ария и предния път непознато неаполитанско парче.

Нахъсана до краен лимит от Мария Илиева Съни обаче нощес не съумя да грабне публиката с осъществяването си на Mamma Knows Best. Дали  песента не бе добре подбрана, само че гласът й не можа да изпъкне в парчето, само че и облеклото й не се хареса на публиката. Затова прехвалената Съни бе изхвърлена безславно от финалите в „ Гласът на България ”и за нея шоуто свърши.

Инфо: хотнюз

Тагове: new Гласът на Бългрия Александра Борисова Мария Илева Съни
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР