Да отидете на почивка е нещо прекрасно – стига полетът

...
Да отидете на почивка е нещо прекрасно – стига полетът
Коментари Харесай

На почивка е прекрасно, но: Петте най-лоши места в самолета

Да отидете на отмора е нещо прелестно – стига полетът да не се трансформира в тестване на нервите поради погрешно определена седалка.

Така че, когато резервирате полет, най-добре е да обърнете внимание на тези места при резервация.

Седалката в средата

Класически сюжет като от психически трилър, тъй като на междинната седалка сте притиснати сред двама други пасажери, които също толкоз не желаят да бъдат физически близо, колкото и вие.

Седалката до тоалетните

На пръв взор не е неприятен избор, тъй като сте покрай място, което постоянно посещавате по време на полети. За страдание, други също желаят да употребяват тоалетната и по този начин се образуват дълги опашки от хора, които в най-лошия случай се облягат на седалката ви или ви блъскат, волно или несъзнателно. А не забравяйте и честото отваряне и затваряне на вратата на тоалетната, която мирише необичайно.

Близо до бебе

Почти всички се нервират от плачещо бебе в даден миг, основно тъй като нормално са в действителност безсилни да му противодействат. Без значение каква е повода, в този случай нормално не можете да извършите нищо, с изключение на просто да си сложите слушалките или да запушите ушите си.

Седалката на задния ред

Разбира се, по този начин си спестявате досадната навалица да стигнете до мястото си - само че единствено в случай че самолетът има и челен, и заден излаз. В противоположен случай ще би трябвало да си проправите път през видимо безкрайните редици от пасажери, които не бързат да прибират багажа си в плануваните отделения и по-късно да седнат.

Освен това не можете да преместите седалката обратно на последния ред, което къса нервите, изключително при дълги полети. О, да, този ред седалки нормално е и покрай тоалетните. Освен това, в случай че кухнята е в предната част на самолета, ще ви сервират храната и/или напитките последни.

Седалката до основната входна врата

Тази седалка също звучи фантастично първоначално, тъй като не е нужно да се блъскате, а защото пред вас няма ред седалки, това дава на пасажера най-малко илюзията за повече място за краката. Самите седалки са по-тесни, защото сгъваемата маса, която ви е нужна за ястие, се намира в по-дебелите им подлакътници.

Освен това застудява, тъй като дребна част от студения външен въздух постоянно влиза в машината. И не на последно място, стюардесите заемат място против вас по време на политане, кацане и възможна турбуленция, което от време на време води до неприятни обстановки.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР