Да отидеш в Мексико и да не си причиниш главоболие

...
Да отидеш в Мексико и да не си причиниш главоболие
Коментари Харесай

Хотелът, който ни настанява в бурета и черпи с текила


Да отидеш в Мексико и да не си причиниш главоболие с текила е като да посетиш Амстердам и да не уважиш менюто на някой кофишоп - все едно въобще не си бил там.

Matices hotel de Barricas е хотел в дребния мексикански град Текила, където всичко се върти към алкохолната напитка, носеща името на града.
 Снимка 417706

В сърцето на комплекса е остаряла дестилационна за текила, която може да ни завърти главата със стотици отлежали бутилки и атмосфера, която просто те подтиква да обърнеш няколко шота.
 Снимка 417702

Хотелът пък е формиран от няколко грамадни бурета, които съставляват двойни стаи, украсени с тематични рисунки и украшения, предаващи избран аспект от историята и традицията на производството на текила.
 Снимка 417703

След като се наспим и изтрезнеем от тура в дестилационната, можем да " върнем душата в тялото " с обичайни мексикански гозби в ресторанта, който също е украсен в духа на текилата.
 Снимка 417704

Градчето Текила е ситуирано в централната част на Мексико, близо до Гуадалахара, през където минават много интернационалните полети. Нощувката ще ни коства към 180 $ (в взаимозависимост от сезона), което, уви, не включва безконечна консумация на текила, а единствено дегустация.
 Mushroom Dome Cabin, Airbnb и кой е най-популярният парцел в платформата
Най-резервираното място за нощувка в Airbnb

И какво му е толкоз специалното
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР