Да отидеш с велосипед от София до Дубай - това

...
Да отидеш с велосипед от София до Дубай - това
Коментари Харесай

Да отидеш с велосипед от София до Дубай, историята на Мартин

Да отидеш с велосипед от София до Дубай - това е същинско предизвикателство! Не единствено, че би трябвало да преодолееш 5000 километра, само че би трябвало да ги изминеш на две колела! Това е нещо, което единствено най-смелият и атлетичен авантюрист може да си показа. Но има един човек, който е решил да се изправи пред това неповторимо предизвикателство - Мартин Гергов.

Мартин Геров е боен, фитнес инструктор и блогър. Той ще постави старта на HopeMakers.bg (Български основатели на надежда), организация, която основава вяра в животите на хората към един по-добър свят.

Предизвикателството ще стартира на 1-ви ноември 2023-та година.

Тази самодейност съгласно него освен ще притегли вниманието към добротата и поддръжката, само че ще насърчи всички нас да преследваме своята пристрастеност и да променяме света към нас към по-добър.

Мартин Гергов освен ще прекоси границите на физическите благоприятни условия, но и ще тества тези на психическите. 

С самодейността Hope Makers Bulgaria той ще продължава напред, каращ ни да имаме вяра, че всеки от нас може да основава смяна и да бъде основател на вяра. Нека се вдъхновим от Мартин и да му пожелаем триумф в това огромно предизвикателство!

Така че, дано да се впуснем в това предизвикателство дружно с Мартин и " Български основатели на вяра "! Нека подкрепим техния необикновен метод да основават вяра в света и да трансформират животите на от ден на ден хора. Всички дружно можем да създадем огромни неща!

Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР