Да отидеш да си купиш цигари или да потърсиш услугите

...
Да отидеш да си купиш цигари или да потърсиш услугите
Коментари Харесай

В Италия заради коронавируса глобяват хора, излезли през нощта да търсят цигари

Да отидеш да си купиш цигари или да потърсиш услугите на продажница - това не е задоволително сериозна причина, с цел да излезеш през нощта в Италия, в миг в който над 600 души починаха от затруднения след заразяване с новия ковид, съобщи Франс прес.

Тридесет и три годишен мъж беше арестуван от полицията, до момента в който се разхождал през нощта в Торино, региона Пиемонте. При разпита той със обезпокоен тип споделил, че търсел продажница.

Пак там 40-годишен незает, който карал в 4 ч. през нощта, бил спрян от карабинерите и като опрощение, че се намира на открито, споделил, че желал да си купи цигари. И двамата извършители са били санкционирани.

От вторник в опит да спре разпространяването на новия ковид италианското държавно управление забрани всякакво придвижване, което не е обвързвано с професионална активност или здравни аргументи. Първите наказания бяха наложени още в първия ден на въвеждането на новите ограничения.

Четиридесет и осем души бяха санкционирани за присъединяване в погребално шествие в Сицилия в нарушаване на държавните разпореждания, според които се преустановяват краткотрайно и сватбите, и погребенията.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР