Да отгледаш правилно децата си - така, че да станат

...
Да отгледаш правилно децата си - така, че да станат
Коментари Харесай

Правила, пътешествия, игри и хранене заедно и какво отличава родителите на успешните деца

Да отгледаш вярно децата си - по този начин, че да станат сполучливи, щастливи и пълноценни хора, евентуално е желанието на всеки родител. Според няколко проучвания обаче има няколко наставнически практики, които подсигуряват " основаването " на сполучлив човек.

Авторитет

Децата би трябвало да знаят, че има правила, които би трябвало да съблюдават. Но логиката на тези правила би трябвало и да им бъде обяснена, както и за какво е значимо да им се подчиняват. Това няма общо с властническия жанр, който просто постанова заповеди, които сляпо се извършват.

Пътуване с децата

Опознаването на нови култури и контактуването с локалните развиват разнообразни елементи на мозъка, които в обичайното развиване на децата остава въздържан.

Игри с децата

Игрите с децата, изключително бордови и игри с карти, развиват математическите качества, паметта, стратегическото мислене. Полезни са и за връзката в фамилията.

Правят извършения

Не е нужно да ги вършим с децата, а просто те да са очевидци на това, че родители им поставят старания да са физически дейни. Живият образец е най-полезен.

Хранят се дружно

Според Американския лицей по педиатрия, в фамилиите, които се хранят дружно, е по-малко евентуално децата да развият нездравословни хранителни привички. Освен това събирането към масата прави децата по-спокойни от това, че имат режим. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР