Да отгледаш дете не е лесно. За всеки родител е

...
Да отгледаш дете не е лесно. За всеки родител е
Коментари Харесай

Разглезените деца на Холивуд: Какво купуват звездите на наследниците си?

Да отгледаш дете не е елементарно. За всеки родител е предизвикателство да възпита своя правоприемник. Така е и за холивудските звезди. Неограниченият финансов запас от време на време обаче е нож с две остриета. Докато родителите по принцип глезят децата си с таблети, електронни игри и други играчки, то при звездите глезенето на наследниците им е в напълно ново измерение. Вижте в канала на във vbox7:

Блу Айви

Дъщерята на Бионсе и Джей Зи е горделив притежател на кукла Барби с диаманти на стойност 80 000 $. Освен това въпросната кукла има вана с кристали и къща за кукли на стойност 3500 $.
               

A post shared by (@blueiv_carter) on Jan 7, 2020 at 5:06am PST

Шайло Джоли

Детето на Брат Пит и Анджелина Джоли за един от рождените си дни получи цялостен парк за скейтборд. Той, несъмнено, се намира в двора на дома на родителите на Шайло и по този начин детето да практикува обичаното си занимание.
               

A post shared by (@angelina_jolie_family_) on Dec 11, 2019 at 4:46pm PST

Сури Круз

Дъщерята на Том Круз и Кейти Хоумс е затрупана с дарове. Тя даже има своя лична пълноразмерна къща за игра, както и частен аероплан, с който татко ѝ я води, където си пожелае.
               

A post shared by (@suricruise2020) on Jan 19, 2020 at 5:34pm PST

Закъри

Синът на Елтън Джон получи собствен личен апартамент в мига на раждането си. Е, ще би трябвало да поизчака, до момента в който може да го употребява, само че подаръкът си е впечатляващ.
               

A post shared by (@eltonjohn) on Dec 20, 2019 at 7:59am PST

 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР