Да отчетем, че партията е в управление 5 години. Това

...
Да отчетем, че партията е в управление 5 години. Това
Коментари Харесай

Борисов обяви, че можел да спечели и където губи, но пречиствал партията

Да отчетем, че партията е в ръководство 5 години. Това е голям триумф. В момента се върнахме към нормалността. Има огромни градове като София, Варна, където разликите са огромни. Има и други, по-малки - там където губим. Това разгласи водачът на ГЕРБ и министър председател на страната - Бойко Борисов.
Някой споделят, че съм бил нервозен, нервозен съм на глупавите въпроси. Не виждам за какво се прави това. Особени тези социолози дето ги каните - би трябвало да ги обявявате като " в никакъв случай не познали резулата ", добави той и съобщи, че в Ямбол са купили гласовете. 
Много нелепости се изговориха, само че се надявам, че от на следващия ден ще се заловен на работа тези, които приказват. Там, където сме изгубили, се надявам да забележим ръководството какво ще е и да споделим отговорността... Аз си разбирам, взели са пари, социолози, политолози...
Благодаря на Бог и на целия български народ, че отново ни дадоха поддръжката, след Апартаметгейт, след на Манолов къщите, откакто Камбитов игра ръченица с пари на челото.... Преди да стане кмет на Банско - сегашният кмет пристигна при мен в Банкя. Казах - ще загуби Икономов, партията сподели не. Събрах ги Камбитов, Икономов, споделих им - ще загубите, те - не ще спечелим. Можеше да спечелим, само че по този начин се пречиства партията. Правим своите заключения.
Борисов се ядоса на въпрос по какъв начин ще разяснява загубата в Благоевград и отвърна: " Коя загуба, бе госпожо? А Варна, какво ще кажете за Варна?!? "
Аз съм съперник по този начин наречените " самостоятелни претенденти ". Затова съществуват политическите партии. Иначе дайте да създадем друго - от идващите избори единствено самостоятелни претенденти и ние партиите да се примъкваме около тях.
Правилно споделиха анализаторите: кметствата се ръководят от общински бюджети, акцентира още Борисов.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР