Да останеш вечно млад не е лесна задача. Но за

...
Да останеш вечно млад не е лесна задача. Но за
Коментари Харесай

9 съвета, които ще ви помогнат да не станете “баба” на 45

Да останеш постоянно млад не е лесна задача. Но с цел да отложа най-малко малко този развой за по-късно, приготвих топ 9 съвета, които ще ви оказват помощ да изглеждате по-млади.

Не пестете от себе си

Спестяването на пари, несъмнено, е отговорно, само че отлагането на живота за по-късно единствено тъй като се страхувате да похарчите спомагателна рубла в магазина въобще не е забавно.

Отървете се от тоалета на “баба ”.

Обемни пончота, дълги черни поли и обувки, които наподобяват на домашни чехли, несъмнено няма да ви оказват помощ да изглеждате по-млади. Не се опасявайте да се обличате стилно и блестящо – вашият номер в паспорта несъмнено не въздейства на това.

Експериментирайте деликатно

Оставете в предишното тийнейджърските горнища със странни надписи или изображения на анимационни герои, както и откритите облекла. Златната среда е това, към което би трябвало да се стремите.

Следвайте трендовете

Кой сподели, че висшата мода е единствено за двадесетте? 45 е страхотна възраст да си купите фешън списания, да отделите ден за извършване на покупки и да видите, че модерните и стилни облекла са тъкмо за вас!

Не се опасявайте да наблегнете мощните си страни

Оувърсайз блузи, панталони няколко номера по-големи и без намек за женственост и изисканост? Ако става въпрос за вас, тогава най-сетне се отървете от безсмислените стандарти, че след 45 дамата би трябвало да се грижи единствено за маскирането на минусите си. Защо не наблегнете талията си с хубав колан или облечете блуза с дребна отрезка на гърба? Сигурни сме, че вашите сътрудници и родственици ще се зарадват.

“Да! ” обувки с токчета

Ако към този момент сте захвърлили всичките си високи токчета, значи е време да обновите дрешника си с обувки. Разбира се, маратонките, балетките, маратонките са идеални за всеки ден, само че те несъмнено не се конкурират с красиви туфли на невисок ток.

Грижете се за себе си съгласно възрастта си

Гримът, който предпочитахте преди 10 години, ще би трябвало да бъде зарязан. Не се колебайте да отидете на козметик и изберете продуктите, които ще са идеални за вашата кожа на вашата възраст. Не подценявайте препоръките на гримьори, които могат да ви кажат по какъв начин да извършите грим, който ще скрие и най-малките бръчици.

Не се отхвърляйте от физическата интензивност

Здравословната доза извършения в никакъв случай не наранява никого. Упражненията, фитнесът или разходките освен ще се отразят добре на фигурата и външния ви тип, само че и ще оказват помощ за възстановяване на здравето ви.

Грижата за здравето е преди всичко!

И най-после, един от най-важните препоръки. Проверявайте здравето си най-малко един път годишно, изследвайте се и по опция се подлагайте на съществени прегледи. Много е значимо да се грижите за здравето си, да си почивате повече и тогава несъмнено няма да се разболеете от рани.

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР