Да останем във форма е нещо, с което повечето от

...
Да останем във форма е нещо, с което повечето от
Коментари Харесай

Аз съм 66-годишна баба, но тялото ми в секси дантелено бельо е толкова стряскащо, че хората си мислят, че е копирано с фотошоп

Да останем във форма е нещо, с което множеството от нас се борят и доста от нас имат към този момент се отказахме от фитнес задачите, които си поставихме през януари.

Лесли Максуел обаче няма проблем да поддържа форма и постоянно демонстрира тонизираното си тяло в бикини – макар че е на 66!

Въпреки че множеството от нас не биха били задоволително смели да се снимат в будоар, тази фитнес инфлуенсърка реши да разголи всичко, с цел да отпразнува застаряващото си тяло.

По-рано тази седмица основателят на наличие качи дръзка фотография, на която е единствено с транспарантна бяла риза със зашеметяващо черно долни дрехи, обгръщащо извивките й.

В надписа културистката блика по тялото си и написа: „ Познавате това възприятие! Това е просто част от това да си здрав и мощен! “

Това също не е първият път, когато тя показва впечатляващата си стегната фигура, като Лесли постоянно качва фотоси и видеоклипове на себе си в дребни бикини.

След като качи ролка на себе си в бански костюм на цве...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР