Да, определено ни е трудно да проследим всички любовни линии

...
Да, определено ни е трудно да проследим всички любовни линии
Коментари Харесай

Само по приятелски? Джулиана Гани замина за Флоренция с друг мъж

Да, несъмнено ни е мъчно да проследим всички любовни линии на родната плеймейтка Джулиана Гани. От към година силиконката е по отношение на служителя на реда Теодор Гецов и нещата за момента наподобяват в действителност съществени сред тях - въпреки всичко чакат и наследник при започване на новата година. Джулката за повторно ще става майка, само че за половинката ѝ това ще е първо дете. Щастието сигурно ще е голямо.

Виж още: 2в1: Родни инфлуенсърки, които са и миски

За времето, в което са дружно, плеймейтката разведе Теодор на много скъпи дестинации както у нас, по този начин и по целия свят. Преди няколко седмици двамата даже споделиха, че са създали бебето в Египет. При нея несъмнено може да се забележи наклонност най-вече тя да устоя мъжете до себе си, само че очевидно тя няма нищо срещу това. 

Виж още: Ето кой филм ще обере Оскарите идната година!

До раждането остават броени седмици, само че Джулката не се стопира. В момента тя се намира във Флоренция, само че в случай че си мислите, че е с Теодор Гецов, то значи доста грешите. За следващ път инфлуенсърката се намира в непозната мъжка компания - единствено по другарски. Въпросният мъж носи семейството Стоилов и единственото, което знаем за него, е,че е от Пловдив. 

Виж още: Равносметка след първото дете: Бояна Генова качи видео от раждането си в интернет

Повечето дами се опасяват да пътуват в такава напреднала бременност даже в България, само че Гани постоянно е била над нещата. Все отново дано не забравяме, че тя влиза и в дребния % дами, които не качват съвсем никакви килограми  в този специфичен миг за всяка жена. 

Виж още: Звездите му го приказват: ТОП 4 странности на Илон Мъск

В предходната си връзка с Илиян Найденов, от който към този момент има един наследник. нещата несъмнено бяха много по-стриктни и Джулиана не си позволяваше да излиза с непознати мъже - какво приказваме да върви на отмора с тях. Теодор очевидно въобще не я държи изкъсо и ѝ разрешава да прави каквото си желае. Не всеки мъж би го направил.

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР