Да, очаквам да има правителство. С голямо нетърпение чакам Народното

...
Да, очаквам да има правителство. С голямо нетърпение чакам Народното
Коментари Харесай

Йотова: Очаквам да има правителство, но бъдещето му ме тревожи

„ Да, чакам да има държавно управление. С огромно неспокойствие очаквам Народното събрание да гласоподава този кабинет и министрите да влязат в своите функционалности и да стартират своята работа “. Това сподели в Казанлък вицепрезидентът Илияна Йотова.

„ Сутринта чух една имитация, която ме разтревожи доста като жител, за бъдещето на този кабинет, бъдещият министър-председател акад. Денков сподели, че влиза в това ръководство без да има никакво доверие в своите съдружни сътрудници – ГЕРБ, и че има доверие единствено на госпожа Мария Габриел “, добави Йотова.

Тя отхвърли да разяснява листата с министри, който се популяризира импровизирано.

По мотив проведения тази вечер митинг пред президентството вицепрезидентът разяснява, че живеем в свободна страна и всеки човек има право да стачкува, когато желае и не е склонен с нещо.

„ Ще чуем какви са претенциите на хората, които са на площадите, аз постоянно съм чувала тези хора, без значение дали са хиляди, или е единствено един човек. Всеки български жител, който не е удовлетворен от нещо, би трябвало да бъде чут. Умните хора и институции си взимат поучения от тези уроци, с цел да вземат верните решения “, добави Йотова.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР