Да обиколи някои от големите градове в Европа – това

...
Да обиколи някои от големите градове в Европа – това
Коментари Харесай

Сано и Юлиан Вергов на турне из Европа с хитов БГ филм

Да обиколи някои от огромните градове в Европа – това чака артистът Александър Сано при започване на идната година, разбра HotArena.

На турне звездата от „ Под прикритие “ ще потегли дружно с последния си филм „ В сърцето на машината “, в който извършва основната роля.

Това ще е предпремиерна обиколка за продукцията, режисирана от Мартин Макариев. Тя ще може да бъде гледана от публиката в Германия, Англия, Шотландия, Ирландия и Франция.

Турнето ще започва на 3 февруари в Хамбург и ще приключи на 27 февруари в Единбург. „ Кои от екипа и актьорите ще участват на прожекциите.... към този момент остава изненада “, анонсира Сано.

Това не е първият път, в който „ В сърцето на машината “ се среща с публиката. Филмът към този момент бе показан на обществена прожекция в Германия и фестивали в Англия, Австралия и други Заглавието завоюва и огромната премия на „ Златна роза “ във Варна.

Припомняме, че „ В сърцето на машината “ наблюдава един ден в завода „ Кремиковци “. Действието се развива в края на 70-те години на предишния век, а събитията гравитират към група пандизчии и техните надзиратели. От страната на наказаните са Сано, Христо Петков, Стоян Дойчев, македонският артист Игор Ангелов и други От тази на униформените пък са Юлиан Вергов, Владимир Зомбори и др, написа Телеграф.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР