Да не товарим БСП с всичко, което се случва в

...
Да не товарим БСП с всичко, което се случва в
Коментари Харесай

БСП няма да подкрепи правителство на кръчмаря ГЕРБ

Да не товарим Българска социалистическа партия с всичко, което се случва в страната. Това прикани в ефира на Нова телевизия Кристиан Вигенин.

Всички мнения в този момент били сметка без кръчмаря. Кръчмаря през днешния ден е ГЕРБ, сподели социалистът и посочи, че чака да чуе позицията на спечелилия.

Левицата няма да промени кардиналната си позиция за коалиция с ГЕРБ и Движение за права и свободи. Социалистите няма да поддържат кабинет на ГЕРБ , стана ясно от думите му. За Вигенин ГЕРБ към момента са в изолираност. Те ще би трябвало да положат доста старания, с цел да намерят съдружници, по думите му.

Теоретично несъмнено съществува вид Българска социалистическа партия да поддържа държавно управление , посочи социалистът. Такъв кабинет обаче изключва ГЕРБ и Движение за права и свободи. Дори поддръжка от " Възраждане ", само че без присъединяване на техни хора е допустима.

Иначе за левицата не е неуспех . Негативите на съдружните сътрудници се отразили и на алените, съгласно Кристиан Вигенин.
 Нинова: Оставка - Не!
Нинова: Оставка - Не!

Резултатът ни не е добър, само че не драматизираме от това, изясни тя
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР