Да не слагат каруцата пред коня с фирмите, защото първо

...
Да не слагат каруцата пред коня с фирмите, защото първо
Коментари Харесай

Борисов към ПП: Да не слагат каруцата пред коня с фирмите, защото първо са работните места на хората

Да не поставят каруцата пред коня с компаниите, тъй като първо са работните места на хората. Това сподели пред публицисти в Народното събрание водачът на ГЕРБ Бойко Борисов по отношение на териториалните проекти и индикативния лист с компании – евентуални вложители за района на Стара Загора.

„ Би трябвало Планът, който не сме видели, да взема решение въпросите за Марица изток, държавното управление бързо да изясни какво ще става там. В неповторима обстановка сме – от една страна би трябвало да оказваме помощ на Асен Василев за бюджета, а да насочваме послания за гласоподавателите какъв брой е неприятно да избират техен кмет. С доста такт и внимание би трябвало да подхождаме и да не позволяваме в общините да има безпорядък. Моят краен резултат би бил трите партии от сглобката като блок да имат най-вече общински съветници и кметове, това ще удостовери държавното управление ”, сподели още Борисов.

„ Не сме съгласни, че работим подмолно и по тази причина излизаме с подписите и с имената си ”, разяснява Борисов.

„ Ние карахме години без бюджет, Народното събрание ще е в отмора за изборите, по тази причина ще подкрепим Асен Василев за бюджета. Няма да одобряваме донос-бонус, 20% за ресторантьорите ”, съобщи Борисов.

trud.bg

Източник: bunt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР