Да не слагат каруцата пред коня с фирмите, защото първо

...
Да не слагат каруцата пред коня с фирмите, защото първо
Коментари Харесай

Борисов към ПП-ДБ: Да не слагат каруцата пред коня с фирмите, защото първо са работните места на хората

Да не поставят каруцата пред коня с компаниите, тъй като първо са работните места на хората. Това разяснява водачът на ГЕРБ Бойко Борисов пред публицисти в Народното събрание по отношение на териториалните проекти за обективен преход на въглищните райони и индикативния лист с компании - евентуални вложители за района на Стара Загора. 

Борисов уточни, че главният въпрос е запазването на работните места на хората, заети в Маришкия басейн и означи, че не е съществено държавното управление да изпраща в Народното събрание заместник-министър:

" Мисля, че държавното управление не трябваше да праща заместник-министър, на който не му знаем името, да изяснява за Териториалните проекти за обективен преход на въглищните региони. "

Би трябвало Планът за развиване и резистентност, който не сме видели, да взема решение въпросите за " Марица изток ". Правителството пък бързо да изясни какво ще случва там.

В неповторима обстановка сме - от една страна би трябвало да оказваме помощ на Асен Василев за бюджета, а от друга да насочваме послания на гласоподавателите какъв брой е неприятно да избират техен кмет.

С доста такт и внимание би трябвало да подхождаме и да не позволяваме в общините да има безпорядък. Ако трите партии от сглобката като блок да имат най-вече общински съветници и кметове, това ще удостовери държавното управление.

Не сме съгласни, че работим подмолно, по тази причина излизаме с подписите и с имената си. Ние карахме години без бюджет, а Народното събрание ще е в отмора за изборите, по тази причина ще подкрепим Асен Василев за бюджета.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР