Да не си на мястото на вътрешния министър Калин Стоянов,

...
Да не си на мястото на вътрешния министър Калин Стоянов,
Коментари Харесай

Кабинетът е в морален фалит: Йотова

" Да не си на мястото на вътрешния министър Калин Стоянов, тъй като нито една политическа мощ сега не желае да го припознае ”, съобщи пред Nova вицепрезидентът Илияна Йотова в коментар за конфликтите в София от предходната седмица.

" Първо видях неспособността на Столичната община да се оправи. Второ от самото начало се питах къде е вътрешният министър. В такива обстановки той приказва пред медии, дава нареждания, успокоява хората ", разяснява тя.

" Второ – бих му поискала оставката за метода, по който той изясни своето неприсъствие на митингите. Обяснението с киното е пояснение за наивници. Не считам, че е редно по този метод да се заблуждават българските жители. Kаза, че не дава отговор за оперативното управление. А защо отговоря? Той и основният секретар не са ли в един екип ", попита вицепрезидентът.

" Вотът на съмнение към този момент се е състоял. Да искаш оставката на вътрешния министър, в обстановка в която има пожелан избор на съмнение по тематиката Сигурност, и тази оставка да е желана от партията мандатоносител, това значи, че те самите признават, че има проблеми. Какво ще е формалното решение при гласуването, мисля, че е ясно за всички ", сподели Йотова.

Попитана каква оценка слага на кабинета Денков-Габриел, тя сподели, че за нея той е " в честен банкрут ".
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР