Да не се стреляме с аргументи. Аз мисля, че е

...
Да не се стреляме с аргументи. Аз мисля, че е
Коментари Харесай

Румен Радев: Мисля, че е време Борисов да се кандидатира за президент

" Да не се стреляме с причини. Аз мисля, че е извънредно време господин Борисов да спре да употребява своята партия като щит и да отбрани достойнството ѝ като се кандидатира за президент ". Това сподели президентът Румен Радев във връзка, че Политическа партия ГЕРБ към момента не са оповестили кандидат-президентска двойка.

Президентът взе участие в формалното разкриване на новата образователна година в Минно-геоложкия университет " Св. Иван Рилски " в София.

" Искам да поздравя служебното държавно управление, че стартира да вкарва ред в хаоса в енергетиката, насаден от предходните ръководещи. Разбира се, има още доста работа, тъй че да се намерят правилните решения, да се отстранят една по една олигархичните зависимости в нашата енергийна система ", добави той.

" Започна обезвреждането на заложената от предходните ръководещи мина в енергетиката ", съобщи Радев. Той акцентира, че цените на тока в България сега са едни от най-ниските в Европа. Каза още, че не се меси в работата на нито един министър, само че чака служебният кабинет да отбрани достойнството и на идните избори.

" Грозното събитие на платен избор няма място в демократична страна и е необичайно, че някои партии настойчиво се разпознават с него ", добави президентът.

Тази вечер ще се състои Учредително заседание на Инициативния комитет, който ще издигне Румен Радев и Илияна Йотова като самостоятелни претенденти за президент и вицепрезидент на Република България на идните избори на 14 ноември.

Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР