Да не се прави на ощипан г-н Главчев, че тепърва

...
Да не се прави на ощипан г-н Главчев, че тепърва
Коментари Харесай

Нинова: Да не се прави на ощипан г-н Главчев, че тепърва разбира

" Да не се прави на ощипан господин Главчев, че занапред схваща. Това е гласувано в Министерски съвет, това е квалифицирано. "

Това разяснява пред публицисти водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова при регистрацията в четвъртък в Централната изборна комисия на листата на БСП за европейските избори.

Вчера след поредност от реакции на институции, политически партии и неправителствени организации служебният министър председател Димитър Главчев разпореди да бъде анулирано решението за градеж на частна многопрофилна болница „ Мама и аз “. 

Попитана по какъв начин ще разяснява решението на Главчев да върне решението на Министерски съвет за градежа на частна детска болница, Нинова отговори: „ Първо стои въпросът за какво са го приели “.

По думите ѝ реакцията на ГЕРБ демонстрира, че оттова не са безучастни към това.

" Ако нямаше реакция, това несъмнено щеше да мине и да замине по празниците тихомълком ", разяснява още Нинова. 

" Служебният кабинет е правилен от Борисов и е обикновено да организира политиката и да възвръща модела на ГЕРБ от последните години ", добави тя.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР