Да не се отнасяте към запитвачите на зли духове, нито

...
Да не се отнасяте към запитвачите на зли духове, нито
Коментари Харесай

Думи на надежда: Да не се отнасяте към запитвачите на зли духове, та да се осквернявате чрез тях

„ Да не се отнасяте към запитвачите на зли духове, нито към врачовете, не ги търсете, та да се осквернявате посредством тях. Аз съм Господ, Вашият Бог! “

Нима, познали истината, ще се отвърнем от нея и ще я сменяем с неистина, ще сменяем ли благочестието с мимолетното горчиво благополучие от илюзиите, ще прогоним ли Бога от огнището на душата си, с цел да допуснем в сърцата си стотици лъжливи божества и ще успеем ли да съхраним чистотата в себе си, когато нравите се варваризират?

Това предизвикателство към подозренията и търсенията на духа, бе фокусът на тематиката „ Да имаме вяра ли във врачки “, която свещеник Живко Тончев насочи към вярващите от ефира на Дарик Югоизток. И във време на разпад в таблицата на човешките полезности, плодородна поле за нахлуването на псевдофеномени, които с психически трикове убеждават масите в невероятните си свръхспособности, подсети на праведните поученията от Второзаконието: „ Като влезеш в тази земя, която Бог ти дава, недей да се учиш на мерзостите на тамошните нации. Да не се намира някой измежду теб, който прекарва сина си или щерка си през огън. Никой чародеец, астролог, вещател или омайник, никой знахар, запитвач на зли духове, гадател или запитвач на мъртвите. Защото всеки, който прави тези каузи е ненавиждан на Господа и поради тези мерзости, Господ, твоят Бог, ще прогонва тези нации пред теб. Съвършен да бъдеш пред Господа, твоя Бог “.

„ Повече е от ясное това което приказва писанието- навлизайки в окултното, в светина злите духове, там човек си навлича не благословии, а проклетии. Човек е в плен на Лукавия, тръгвайки по този път и уязвим към силите на тъмнината. Това е идолопоклонство “, акцентира свещеник Тончев.

„ Знам, че е процедура на мнозина, даже и на политици, е вървят при врачки, да им споделят какви решения да вземат. Това е светотатство и низост пред Бога “, сподели той.

И прикани християните да се извърнат съм Божието слово, с цел да се спасят от царството на тъмнината. " Да попитат Бог, да открият сърцето си пред него. Библията споделя: Който се помоли и изиска мъдрост, Господ ще му даде. Търсете Господа и той ще ви води “.

Думи на вяра с свещеник Живко Тончев чуйте в звуковия файл:
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР