Да не се окаже, че има хипотеза, че се показва

...
Да не се окаже, че има хипотеза, че се показва
Коментари Харесай

Мълчи Се! Остър Обрат За Масовото Убийство В Нови Искър! Росен Е Само Прах В Очите! За Всеобщ Шок Истинският Убиец Е

" Да не се окаже, че има догадка, че се демонстрира гибелта на този човек, пък се търси различен за убийството. Но се надявам, че това е килърът. Първата информация, че всички лица са убити с по един изстрел в главата разсъниха някакви подозрения към възможния причинител ", сподели още той.

" Пълни нелепости са изказванията, че Росен Ангелов е бил осведомител на Министерство на вътрешните работи и ДАНС. По какви тематики може да е осведомител той. Как се носят чували с пясък на обект ли ", попита специалистът.

" Десетки хиляди хора са обявявани за търсене, само че действително не са търсени. Осъдените и изчезнали, които не си излежават присъдата, са близо 600 души ", сподели още проф. Николай Радулов.

В предаването взе присъединяване и журналистът Слави Ангелов. " Събрани са задоволително доказателство, че Росен Ангелов е причинителят на шестте убийства в Нови Искър ", безапелационен е той.

" Смущава ме това, че този човек осем години е бил търсен, а в това време не е бил издирван. Всяка година се търсят сред 13 500 и 16 000 души ", разкри Слави Ангелов.
Tags: ОЩЕ ЗА МАСОВОТО УБИЙСТВО В НОВИ ИСКЪР
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР