Да не променяме Закона за хората с увреждания заради един

...
Да не променяме Закона за хората с увреждания заради един
Коментари Харесай

Георги Гьоков: Да не променяме закона заради един човек

Да не променяме Закона за хората с увреждания поради един човек. Смятам, че не би следвало да е проблем министър- ръководителят, който се надявам ще вземе рационално решение, да повери Националния съвет за интеграция на хората с увреждания на различен вицепремиер. Това сподели националният представител от ПГ на ”БСП за България ” Георги Гьоков пред Българска национална телевизия.
Той изясни, че този въпрос стои на дневен ред поради думите на Валери Симеонов, с които обиди майките на деца с увреждания. " Няма значение коя е личността, която оглавява Съвета, значимото е да си прави работата. По- добре е да изгори бушонът, т.е. вицепремиера Валери Симеонов, в сравнение с да изгори цялото държавно управление в борбата сред хората с увреждания и тези, които би трябвало да вземат решение проблемите им ", означи националният представител.

По отношение на качеството на Закона за хората с увреждания и Закона за персоналната помощ Георги Гьоков разяснява, че ще бъдат подкрепени от ПГ на " Българска социалистическа партия за България ", само че " няма да остана безкритичен, тъй като в тях има редица дефекти ", разясни Гьоков. Той означи, че те са приети и от обществения министър. Слабо място в законопроектите са ТЕЛК-овите решения и неналичието на финансова аргументация.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР