Да не кажете, че не сме ви предупредили Рак е

...
Да не кажете, че не сме ви предупредили Рак е
Коментари Харесай

5 грешки, които са недопустими във връзка с мъж Рак

Да не кажете, че не сме ви предизвестили

Рак е четвъртият знак от зодиака, който принадлежи към водния детайл и се ръководи от Луната. Не е загадка, че типичните представители на този знак са изключително прочувствени. Затова от време на време е мъчно да се откри общ език с тях.

Раците – що за хора са те?

Родените в интервала от 22 юни до 22 юли са хора с фина душевна организация, както и дарба да демонстрират състрадание към другите.

Въпреки обстоятелството, че Раците са любящи сътрудници, правилни другари и грижовни родители, от време на време те се затварят от света и се крият в черупката си. Не е изненадващо, че постоянно другата половина просто не може да разбере и показа комплицираните усеща на Рака, което води до борба, взаимни обиди и кавги.

За да разберете какво към момента тревожи Раците, коства си да поговорим за петте съществени неточности, които могат да разрушат връзката ви с представителите на този знак.

Грешка 1: Отхвърляте всички опити за диалог

За Рака простата човешка връзка е доста значима: по природа те са забавни събеседници и просто обичат дългите диалози – както се споделя, „ от душа и сърце “.

За представителите на този знак е изключително значимо да реализират изясненост по време на свада и да сложат точка, вместо да не престават да спорят или да се пробват да се измъкнат. Затова запомнете: с цел да поддържате любовта и хармонията в една връзка , постоянно говорете с колегата си (не единствено от зодия Рак) и бъдете подготвени да го изслушате във всеки един миг.

Грешка 2: Стремите се да прекарвате свободното си време и да разпускате без вашия сътрудник

Нуждаейки се от сигурност, Раците са мощно привързани към своите избраници. Те желаят да бъдат едно цяло с тях – по този начин се усещат оптимално предпазени. Следователно, представителят на водния детайл очевидно не споделя желанието ви да си „ починете един от различен “. Той не желае да прекарвате някакво време настрана. За да избегнете недоразуменията, пробвайте се да станете освен втората половинка на Рака, само че и негов същински другар.

Грешка 3: Пренебрегвате персоналните граници

Както казахме нагоре, родените под зодия Рак може да се обидят от предлагането ви да прекарате почивката си настрана. Но в това време би трябвало да знаете, че от време на време самите Раци, поради бързата смяна на настроението под въздействието на Луната, желаят да намерят успокоение в самотата, затваряйки се в черупката си.

Ако сходна самодейност идва от сътрудник Рак, би трябвало да се одобри и да се отдели малко време на обичания човек, с цел да може той да остане самичък със себе си и да възвърне вътрешната си сила.

Грешка 4: Не сте съществени във връзката, за вас тя е просто развлечение

В колегата си представителят на тази зодия желае на първо място да види личната си душа, на която може да се довери изцяло. Страстни и бурни връзки Раците не могат да устоят. Те нормално избират съразмерен и мощен съюз. Такъв съюз, който рано или късно несъмнено ще прерасне в това, което е най-ценно за него – семейство .

Нищо чудно, че мъжете Рак се смятат за едни от най-хубавите фамилни мъже в Зодиака. Жените Рак са същински пазителки на домашното огнище и комфорта. Ето за какво, в случай че представител на тази зодия забележи, че не сте съществени в връзките, рискувате да загубите благоволението му вечно.

Грешка 5: Не отвръщате със същото

Раците обичат откровено и с цялото си сърце, а също по този начин елементарно разчитат страстите на колегата. Тези хора страдат от липса на обич и поддръжка от избраника, както и от студеното и надменно отношение към тях.

Затова не забравяйте да показвате реципрочност към Рака. Признайте възприятията си и ги докажете със своята обвързаност, деликатност и обич. Това е единственият метод да спасите връзката си и да ги извършите същински щастливи.

Инфо: woman.ru

Източник: popantofi.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР