Да не използваме ДАНС като плашило, призова отстраненият директор на

...
Да не използваме ДАНС като плашило, призова отстраненият директор на
Коментари Харесай

Отстраненият шеф на ДКК: Да не използваме ДАНС като плашило

Да не използваме ДАНС като чучело, прикани отстраненият шеф на Държавната консолидационна компания Смиляна Нитова пред bTV.

 

Вчера в компанията влязоха представители на Държавната организация по национална сигурност за инспекция. Нитова бе свалена ден по-рано от поста си отпред на ДКК, която е под шапката на икономическото министерство.

Тя изрази несъгласието си с това, че в условия на рецесия се усилва броят на членовете на борда на шефовете на компанията. Те станаха 7, вместо досегашните 4.

Очаквах да бъда отстранена от поста, сподели още Нитова.

Тя подчертава, че оставя компанията в чудесно положение.

" Работили сме добре и сме постигнали положителни стопански резултати, сподели Нитова и добави, че 187 милиона лв. са приходите от оперативна активност.

Бившият началник на ДКК изрази противоречие с данните, показани от служебния стопански министър. Тя отхвърли рецензиите, че ВМЗ-Сопот се води към банкрут и разгласи, че предприятието е в положително положение. Отстраненото от Корнелия Нинова управление обаче ощетило завода с поръчка за безценен транспорт.

Смиляна Нитова уточни, че е имала една среща с новия министър. Разговаряли за броя на съвета на шефовете на ДКК. Но не е ставало дума за положението на военните сдружения.

Нитова акцентира, че не се усеща жертва. По нейните думи Корнелия Нинова е вземала независимо решения.

 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР