Да не допускаме разни минувачи да ни сочат вратата, каза

...
Да не допускаме разни минувачи да ни сочат вратата, каза
Коментари Харесай

Мустафа Карадайъ призова ДПС да се готви за предсрочни избори

„ Да не позволяваме всякакви минувачи да ни сочат вратата ”, сподели водачът на придвижването
„ Байрамът мина - да се готвим за предварителни избори. Единни и обединени да защитим демокрацията. Да не позволяваме всякакви минувачи да ни сочат вратата!”.

Това сподели водачът на придвижването Мустафа Карадайъ в хасковското село Караманци.

Той, депутати и активът на придвижването участваха на възпоменателен протест за майските събития отпреди 38 години, когато в селото е почнал по този начин нареченият Възродителен развой.

Движение за права и свободи е за предварителни парламентарни избори, акцентира Карадайъ.

По негови думи свободата и демокрацията би трябвало да се защитят единно и мощно и по този начин да се тръгне към решение на проблемите.

В словото си водачът на Движение за права и свободи уточни, че през 1994-95 година принудително са били заменени имената на 1,3 млн. български жители, а оказалите опозиция против асимилацията назова „ герои на българската демокрация”.

След 30 години народна власт в терена на политиката - Народно заседание, се настаняват хора, които мъчно биха дефинирали понятията „ демокрация” и „ политика”, добави Карадайъ. Според него лицемерието е реалност в днешната политика.

„ Ние сме бранителите на свободата и демокрацията в България. Платили сме доста висока цена за тях и сме призвани да ги пазиме всеки момент, всекидневно, с цел да не допуснем това, което някой се пробва отново да прави”, съобщи водачът на Движение за права и свободи, представен в Българска телеграфна агенция.
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР