Да не би да си мислехте, че Hello Games ще

...
Да не би да си мислехте, че Hello Games ще
Коментари Харесай

No Man's Sky с още един ъпдейт с допълнения

Да не би да си мислехте, че Hello Games ще се откаже от No Man’s Sky след многочислените негативни рецензии. Изглежда студиото към момента държи на триумфа на своята игра, защото приготвя за нея нов ъпдейт. Той алегорично се споделя NEXT и включва цялостен мултиплеър режим и разширени промени върху героите. И голяма трансформация върху графиката на играта. Може да се насладите и на нов филмов откъс.

Макар че новината за мултиплеъра не е непозната на почитателите, наподобява безплатното допълнение на No Man’s Sky ще донесе доста други добавки. То излиза на 24-ти юли и някои от отдавнашните молби на геймърите (като потребление на камера от трето лице, с цел да си виждате героя) ще бъдат изпълнени. Премахнати са рестриктивните мерки за бази – към този момент ще можете да строите на всички места и по всевъзможен метод. Можете да си извършите огромен флот от доста галактически кораби.

Като цяло звездата на шоуто ще бъде точно мултиплеър режимът. Ще може да се съберете с още трима другари (по съмнение и повече) и да се впуснете в интергалактически задачи. Все още има доста въпроси по какъв начин режимът ще се съчетава с механизмите на играта. Не се знае по какъв начин всеки геймър ще се включва, по какъв начин всички ще се движат до избрани местоположения и по какъв начин ще се трансформират „Откритията“.



Според основателя на играта Шон Мъри това даже няма да е края на допълненията. „Това е доста значим ъпдейт за нас. Но също така той е просто още една стъпка в едно дълго пътуване… и ние ще продължим да поддържаме No Man’s Sky по този метод в бъдеще„.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР