Да направиш добро дело винаги е нещо положително, но една

...
Да направиш добро дело винаги е нещо положително, но една
Коментари Харесай

Любител на животните се грижи за болното „бебе таралеж“ цяла нощ - преди да научи истината

Да направиш положително дело постоянно е нещо позитивно, само че една жена остана с алено лице, когато се опита да избави това, което вярваше, че е " бебе таралеж ".

Запалената любителка на животните си намерения, че е намерила бебе таралеж - известно като таралеж - на тротоара и деликатно го подвигна, с цел да го занесе у дома в опит да го откърми за здравето. Анонимната жена останала паникьосана, когато дребното творение не се възстановило сутринта и тя неотложно го закарала в болница за диви животни, с цел да бъде прегледано от експерт.

Въпреки това, тя беше ужасена, когато шефката на болничното заведение Джанет Коце й заяви някои опустошителни вести - тя въобще не е избавила бебе таралеж, защото дребната топка пух в действителност е кълбото от върха на вълнест шапка.

Джанет, която работи в естествен резерват и болница за диви животни Lower Moss Wood, в Натсфорд, Чешир, сподели, че дамата се втурнала в четвъртък сутринта с картонена кутия под мишница и й споделила, че е прекарала нощта, опи...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР