Да напомня на побеснелите психодесни какво се случва с американските

...
Да напомня на побеснелите психодесни какво се случва с американските
Коментари Харесай

СПОМНЕТЕ СИ ЮГОСЛАВИЯ И ДЕЦАТА НА ДОНБАС, КОГАТО ГОВОРИТЕ ДНЕС!

Да припомня на побеснелите психодесни какво се случва с американските подлоги – първо в Афганистан, а в този момент и в Украйна. Зеленски се самозабрави, въобразявайки си, че Съединени американски щати са зад тила му. В момента, в който имаше потребност от тях, им видя гърба. Така, че скъпи розови понита, по-внимателно с изявленията и най-много – с продаването на Родината.

А аз да припомня какво се случва със страните, в КОИТО Съединени американски щати атакува – Югославия 1999 година – БОМБИ с ОБЕДНЕН УРАН! Хиляди дами и деца, починали от бомбардировкит. Светът мълчеше. Защо ли? Защото на американците им разрешават това, което не разрешават на другите? Защо ли? Защото ВОЙНАТА Е ТЕХНИЯТ БИЗНЕС! И те печатат парите и купуват марионетни свои държавни управления в целия свят.

Светът не видя убитите деца в Донбас. Светът не видя запалените живи човешки факли от украинските неонацисти. Светът не видя удушената с кабел бременна жена от бандеровците. Светът не видя страданията и убийствата в Донецк.

И да припомня на побеснелите американски подлоги, че точно неонацистите в Украйна палиха живи българи, поругаваха български монументи, избиваха бременни дами, деца, старци! Тия ли фашисти защитавате?

Защото ФАШИСТИТЕ ВИНАГИ СИ ПОЛУЧАВАТ ЗАСЛУЖЕНОТО! Украйна не е мирна и миролюбива страна. А самозабравила се подлога на Съединени американски щати, употребена против Русия. Ще припомня българската сентенция – Да би спокойно седяло, не би знамение видяло!

Елена Гунчева
Източник: svobodnoslovo.eu

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР