Да напомня на г-н Пеевски, че решенията по закона „Магнитски“

...
Да напомня на г-н Пеевски, че решенията по закона „Магнитски“
Коментари Харесай

Мика Зайкова: Борисов е обещал да спре АЕЦ „Козлодуй“ до 2024 г. „Турски поток“ умира прав, защото Унгарците казаха „не“

Да припомня на господин Пеевски, че решенията по закона „ Магнитски “ не подлежат на правосъден надзор. Неговите юристи няма какво да вършат в Съединени американски щати. Американците са проучили въпроса. Невъзможно е към днешна дата да се смъкна този позор от България.

Основната причина България да е бедна, е тъй като тук не идват вложения. Тук няма промени и господство на закона. Инвеститорите желаят да са спокойни и в случай че имат проблем, да има съд, където да отидат да се оплачат. Ще има вложители, когато хората са сигурни за парите си. През 10-годишното ръководство процъфтя корупцията. Навсякъде се краде. Но големите пари на Европейски Съюз от 2004 година и до момента, тези пари не се оползотвориха дейно, те се ограбиха. Резултатите са на разположение. Стоим на равнището на технологиите от 50-те години на 20 век.

Поне да бяхме създали непокътнат План за възобновяване. Взимаш първи дирек, където са нововъведенията. Там от над 2 милиарда евро заложени, единствено 400 млн. са нововъведения. Другото е саниране, поправки, от които може да се краде. Как Полша и Германия можаха да защитят националния си интерес, там има хиляди служащи в мините и потвърдиха, че закриването на работните им места не може да стане от раз. Борисов козирува и сподели, че това може да се направи до 2024 година Дал е заричане да спре АЕЦ „ Козлодуй “ до 2024 година. Не може да сме единствено ва фотоволтаици. В Чирен хората работят при радиация. И все пак работят момчетата, нищо, че са второкласен. Не може от страна-изнасяща сила, да станем консуматор на сила.

Трябва да превърнем Топлоелектрическа централа на газ, като първа стъпка и по-късно последователно, увеличавайки територията на зелената стопанска система, само че това не може да стане от раз. Ердоган построи 4 атомни централи. Ние имаме богат опит с АЕЦ. Теменужка Петкова не можа да разбере, че оборудването на АЕЦ „ Белене “ не може да го постави в Козлодуй и да го зарежда с американски касети. Ние би трябвало да си купим от американците друго съоръжение. Какво ли не платихме и най-после нямаме нищо. Турски поток умира прав, тъй като Унгарците споделиха, че не го желаят. Руснаците построиха на Сърбия тази права, само че ние я платихме. Работи се неефективно.

Тези 13 милиарда трябваше да създадем обновяване на промишлеността. По това, което се изнася, се вижда на кой хал сме. Изнасяме в този момент първични материали, материали и малко аварийни елементи. Кое от тези неща е с висока добавена стойност?! В нашата стратегия има неща, които могат да влязат в Плана. Не може да се сложим според от Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи. Как да разчитаме на тях, като на други яден ГЕРБ, Движение за права и свободи и Българска социалистическа партия се сплотиха и провалиха пленарното съвещание. Слава Богу направихме ИК. Но за хората – нищо.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР