Да намериш своята принцеса в Tinder е малко вероятно, но

...
Да намериш своята принцеса в Tinder е малко вероятно, но
Коментари Харесай

5-те типа момичета в Tinder: Лудата, бившата и още!

Да намериш своята принцеса в Tinder е малко евентуално, само че пък възможностите да срещнеш злата мащеха са много високи. Ето 5-те вида онлайн Пепеляшки, които владеят обществената медия:

Твърде хубава, с цел да е истина

Всичко по отношение на този вид момиче – от умеенето ѝ да води диалог до фотосите в профила ѝ, наподобява супер... До момента, в който не се срещнете онлайн и не откриеш, че е цялостна тъга. Убедена е, че в-с-и-ч-к-и-т-е ѝ някогашни са били задници (но тя, несъмнено, не носи никаква вина) и ти споделя за странната си фикс идея по котки... Абе, в общи линии, всичките ти инстинкти крещят да бягаш и да се спасяваш!

via GIPHY

Виж още: Big Brother, само че за тиктокъри: кои са героите на хитовото риалити Hype House?

Светът е огромен и някогашните дебнат отвред

Тя е красива, занимателна, секси и... се познава с някогашната ти. Небрежните свалки бързо стават комплицирани, щом осъзнаеш, че с момичето насреща имате общ обществен кръг. Така възможностите за драма, злословия и засегнато его внезапно скачат до 500%…

Дори не се надявай

Високи стандарти, ниско самочувствие – тази фраза най-добре разказва девойките, които очевидно смъкват Tinder единствено за бърз его boost. Кралици на селфитата и нарцисизма, те употребяват приложението просто, с цел да получат гратис пиво или нов почитател в Instagram... След което бързо ghost-ват нещастника, който им е писал. Ауч!

via GIPHY

Астроложката

Ако момиче в Tinder ви пита за часа ви на раждане, в никакъв случай не го приемайте за чиста монета, а очаквайте тя да направи подробен разбор на характера ви ( “Всички стрелци са такива! ”), който по-късно да показа с приятелки... Не казвайте, че не сме ви предизвестили.

Виж още: 5 съвета по какъв начин да пътувате по-изгодно в чужбина

40-годишният мъж

И най-после, няма по какъв начин да не споменем за catfish – или другояче казано, профилите в Tinder, които не са тези, за които се показват. Това нормално са или ботове, или странни персонажи, решили да заблуждават непознати... Нищо не скапва настроението по този начин, както да схванеш, че Гергана в действителност се споделя Георги, нали?

via GIPHY

Изображение: https://www.istockphoto.com/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР