Да намериш любовта е трудно, но когато дойде момент, в

...
Да намериш любовта е трудно, но когато дойде момент, в
Коментари Харесай

5 знака, че сте в точната любовна връзка

Да намериш любовта е мъчно, само че когато пристигна миг, в който сте разкрили човек, с който не би трябвало да се преструвате, а да бъдете откровени, тогава разбирате на какъв брой неверни сътрудници в предишното сте попадали. Когато човек откри точната за себе си връзка, хармонията стартира да става все по-осезаема.

Кои са признаците, че най-сетне сте в точната за вас връзка?

1. Чувствате се спокойни.

Спомнете си какъв брой неспокойни сте били в предишните си връзки. Изпитвали сте тревога. Все нещо ви е карало да се съмнявате – дали в себе си, дали в колегата си. Имали сте компликации да се държите естествено. Очаквали сте да бъдете съдени за думите и мислите си, за дейностите си. Имало е непрекъснати мотиви за спорове. Сякаш сте говорели на разнообразни езици.

Когато откриете точната за вас връзка, всички тези мотиви за безпокойствие изчезват. Трайно се настанява спокойствието, което царува в душата ви, а и в връзките ви с колегата. Този комфорт дава чувство за топлина и сигурност, които не желаете да замените с нищо друго.

2. Знаете по какъв начин да се справите със старите модели в връзките.

Вече сте научили уроците си от предходните връзки по сложния метод. Взели сте своите поучения. Надградили сте личната си персона. По-балансирани сте и се чувствате сигурни в себе си. Това се отразява на актуалната ви връзка и способства за по-улегналото чувство.

3. Осъзнавате, че единствено вие сте виновни за личното си благополучие и никой различен.

Много хора вършат грешката да чакат сътрудникът им да ги прави щастливи. Това непрекъснато очакване и условие от другия да се грижи за щастието ви вместо вие за него, е натоварващо и съсипващо връзките. Много по-обичани и ценени бихте били от колегата си, в случай че демонстрирате, че сами можете да осигурите щастието си и го преследвате. Това ще проличава в методите ви към живота като цяло.

4. Приемате се един различен абсолютно.

Правилната връзка е тази, в която няма условия, няма предумишленост, няма осъдителност. Когато се приемате и обичате каквито сте, вие ще чувствате един уравновесен и безконечен уют. Точната за вас връзка ще ви кара да се почитате, без да се пробвате да се измененията. Ще се радвате на колегата си подобен, какъвто сте го обикнали. Той ще ви кара да се чувствате по същия метод, а не да сте в непрекъснато чудене какво в себе си да измененията, с цел да се харесате, написа struma.bg.

5. И двамата желаете едно и също в дълготраен проект.

Когато най-сетне сте разкрили точния за вас сътрудник и се намирате в точната за вас връзка, вие ще гледате в една посока, ще имате идентични цели и ще си представяте бъдещето по идентичен метод. Какво по-хубаво от това да намерите човек, с който да се движите дружно напред като един цялостен организъм.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР