Да намериш добра приятелка за цял живот, е също толкова

...
Да намериш добра приятелка за цял живот, е също толкова
Коментари Харесай

12 признака, че си открила приятелка за цял живот

Да намериш добра другарка за цялостен живот, е също толкоз мъчно, едвам откриеш същинската обич. Някои са благословени с тази привилегия, а други – ще би трябвало да продължат да търсят.

Дали ти си намерила своята Рейчъл/Моника? Провери в този момент:

1. Веднага проверяваш какво ти е писала

Въпреки че имаш 10 непрочетени известия от други хора, постоянно първо четеш какво ти е писала тя. Просто нейните известия са постоянно занимателни и забавни и в никакъв случай не те натоварват.

2. Излизания ви са по-хубави, когато нямате проекти

Не че не сте ходили на забавни пътувания дружно, само че най-забавните ви моменти са от дните, в които просто сте се размотавали у тях или у вас, гледали сте сериали, опитвали сте да извършите някоя фейсбук рецепта или сте се видели „ за малко “, само че най-после се оказва, че сте си говорили 5 часа.

3. Отнема ти цяла безкрайност да одобриш новото ѝ гадже

О, тя си има ново гадже! Чудесно! Сега е време да го проучиш най-щателно, да прегледаш всичките му фотоси и постове и да изчакаш най-малко 6 месеца, до момента в който произнесеш присъдата си – да, той е заслужен да излиза с най-хубавата ти другарка.

4. Други другари не са ви изключително нужни

Не че нямаш други другари и не че имаш срещу да излизате с други хора, само че с най-хубавата ти другарка се разбирате толкоз добре, че други хора не са ви нужни, с цел да се забавлявате. Вие си имате лични смешки и ваш език, който другите не могат да схванат. И някак си ви е най-хубаво, когато сте единствено двете.

5. Смеете се на едни и същи неща…

…които другите не считат за изключително занимателни! Вие двете имате доста сходно възприятие за комизъм, което не всички схващат. Още една причина да не ви трябват други другари, с цел да се забавлявате.

6. Странните диалози, които водите без срам

Ако някой в миналото ти хакне телефона, несъмнено ще бъде покъртен от това какви странни диалози сте водили. Вие двете си говорите за безусловно всичко и не се притеснявате да засягате всевъзможни странни тематики. Тези диалози несъмнено са предопределение единствено са вашите очи и за ничии други.

7. Веднага можеш да ѝ кажеш, че си ѝ ядосана

Дори някой наш другар да ни изнерви, ние нормално се опитваме да го прикрием. С най-хубавата другарка обаче можем да бъдем изцяло почтени. Когато е сбъркала или си се подразнила от нещо, което е направила, просто ѝ го казваш, тъй като знаеш, че тя ще те разбере, ще обсъдите нещата и всичко ще е наред, а няма да предизвикаш някоя драма.

8. Винаги би я защитила

Само някой да посмее да я обиди и ти си подготвена да му се нахвърлиш. Винаги би защитила приятелката си, даже и тя да не те е молила за това.

9. Можете да си говорите всеки ден, без да ви омръзне

Дори към този момент да не живеете в един град или пък да не се виждате всеки ден, отново без проблем поддържате връзка. Сякаш всичко си е както досега – несъмнено го няма напрежението да поддържате една обречена връзка, а диалозите ви са все по този начин непринудени и приятни.

10. Липсва ти

Ако е отпътувала за седмица в чужбина, и не е имала време да ти написа, внезапно настроението ти се скапва и осъзнаваш, че тя ужасно ти липсва.

11. Би отменила други проекти, в случай че тя се нуждае от теб

Ако тя минава през тежка разлъка или има сериозен проблем на работа, ти си подготвена да отмениш другите си проекти и да бъдеш до нея, с цел да я подкрепиш в сложния миг. Тя би направила същото за теб.

12. Разговорите с нея ти работят като терапия

Честно казано, диалозите с добра другарка са по-полезни от психотерапия. На нея можеш да кажеш всичко, а тя постоянно знае какво тъкмо да каже, с цел да те развесели.

Инфо: https://dama.bg

Източник: diana.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР