Да намери правилния път към победата. Това е целта на

...
Да намери правилния път към победата. Това е целта на
Коментари Харесай

Гатузо: Ще привлечем четирима нови

Да откри верния път към успеха. Това е задачата на Милан и наставника Дженаро Гатузо в утрешния дуел с Беневенто на “Джузепе Меаца”.

Срещата от 34-ия кръг в Серия " А " е в събота от 21:45ч, а " росонерите " ще търсят първа победа от близо месец.

" Изправяме се против тим, който няма какво да губи и играе добър футбол. Ако не влезем в дуела с вярната настройка, ще страдаме. Ще ни е належащо голямо предпочитание ", стартира Гатузо на днешната си конференция.

" Хакан Чалханоолу не се усеща добре. Трябва да видя какво ще е положението и с Давиде Калабрия. Патрик Кутроне би трябвало да стартира от първата минута. Забранено е да се провалим, тъй като битката за Лига Европа към момента не е решена. Трябва да гледаме себе си и да не забравяме от кое място тръгнахме преди четири месеца. Ние сме жив тим, макар че някои футболисти са изморени. Много е значимо да се класираме в Лига Европа ", добави наставникът.

" Останах отчаян от дуела с Торино, тъй като не създадохме задоволително положения. Един или двама нападатели? Трябва да мисля за равновесието в състава. Познаваме добре позитивните и негативните страни на тима ни. Разговаряхме с управлението и взехме решение да притеглим трима-четирима нови футболисти, с цел да подсилим тима. Знам позициите, на които се нуждаем от укрепване, само че не съм се спрял на имена. Харесва ми Марио Манджукич, както и Кристиано Роналдо и Лионел Меси. Харесват ми всички положителни футболисти ", приключи Гатузо.

Серия А 34 кръг, неделя 22 април  Киево 16:00предстои  Интер
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР