Да налеят основите на перфектната сватба – това ще занимава

...
Да налеят основите на перфектната сватба – това ще занимава
Коментари Харесай

Златка и Джизъса стягат сватба

Да налеят основите на съвършената женитба – това ще занимава риалити героите Благой Георгиев-Джизъса и Златка Райкова през идващите месеци. След като пропусна опцията да зададе огромния въпрос пред плеймейтката на финала на последния „ Биг Брадър “, футболистът се решил на крачката точно на Коледа.

Припомняме, че той изиска от екипа на шоуто да му обезпечат украшение, с което да падне на едно коляно пред обичаната си. Това обаче по този начин и не се случи пред камерите.

За годежа си, влюбените споделят, че е плануван от месеци. Двамата говорели за това какъв пръстен би желала Златка, само че в последна сметка бижуто било определено еднолично от бъдещия жених, разкриха те пред Нова тв. Специално за мотива пък Джизъса съумял да докара от чужбина и майката на Райкова.

Припомняме, че това е втори годеж за Златка в рамката на една година. През март с пръстен я зарадва и към този момент някогашният й - ММА боецът Георги Валентинов, като това се случи по време на лайв на „ Като две капки вода “. Още преди да стартира да преглежда булчински рокли обаче плеймейтката приключи връзката си с него и се хвърли в обятията на Благо. Съвсем неотдавна пък и самият той се разведе с досегашната си възлюбена – шампионката по аржентинско танго Есмер Омерова, от която има и наследник Елай. Спортистът възпитава още две деца, плод на любовта му с гимнастичката Христина Витанова.

Източник: Monitor
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР