Да налееш бензин вместо дизел или обратното е често срещана

...
Да налееш бензин вместо дизел или обратното е често срещана
Коментари Харесай

Грешка за милиони: Собственик на McLaren F1 GTR напълни резервоара си с дизел, вместо с бензин

Да налееш бензин вместо дизел или противоположното е постоянно срещана обстановка на бензиностанциите и въпреки, че по-новите коли имат отбрана от такива произшествия, то въпреки всичко неточности стават и най-вероятно ще не престават да стават, до момента в който стандартните мотори съществуват. Смяната на разнообразни коли или чистото нехайство са честа причина за тези произшествия, само че когато това се случи със струващ няколко милиона евро суперавтомобил, то надали някой може да оправдае грешката.

McLaren F1 GTR е точно подобен автомобил в който се вгражда само бензинов V12, дело на BMW. Същият автомобил, който има колекционерът и играч Франсоа Перодо и същият автомобил в който той съумя да изпълни контейнер с дизел.

Историята е разказана от самия него в Instagram и стартира с това по какъв начин той и другари се събират за странствуване с към този момент упоменатия McLaren, Porsche Carrera GT и Ferrari 488 Pista. Преди да потеглят на своята разходка, Перодо стопира на бензиностанция, където зарежда гориво. Именно там се случва и скъпата неточност, след която несъмнено, колата не пали. Без да знае какво се случва, Перодо вика няколко свои другари и експерти, които откриват казуса, въпреки и с много усложнения.

Въпреки грешката, наподобява колекционерът не се ядосва от следствията и даже споделя комична фотография в Instagram, която демонстрира нов стикер над капачката на резервоара на която написа: „ Франсоа не дизел! “.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР