Да! На българската храна, защото е вкусна. С тези думи

...
Да! На българската храна, защото е вкусна. С тези думи
Коментари Харесай

НА ДИСКУСИЯТА НА СТАНДАРТ: Порожанов каза Да! На българските храни

Да! На българската храна, тъй като е вкусна. С тези думи министърът на земеделието и храните Румен Порожанов даде старт на полемиката " Да! На българските храни " на вестник " Стандарт ". За 12-та поредна година обичаният вестник събра в навечерието на най-светлия християнски празник Великден представители на 50-те най-големи компании в аграрния бизнес, с цел да обсъдят дружно с изпълнителната власт, представители на националния и европейския парламент и браншовите организации най-наболелите проблеми в бранша.

Сред най-дискутираните тематики бяха развиването на общата селскостопанска политика, неналичието на фрагменти в земеделието и двойният стандарт на храните.

Голямата тематика - разпределението на средствата за общата селскостопанска политика още веднъж ще бъде основата за подкрепяне на земеделските производители. Заключенията на мартенското съвещание към този момент са показани и чакаме резултати по тях, сподели Порожанов.

Той изрази задоволството си, че единствено преди ден на срещата при премиера Бойко Борисов в разговор е реализирано съгласие и един юридически проблем е бил отхвърлен и не се е трансформирал в политически.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР