Да можеш да се откажеш спонтанна покупка е качество на

...
Да можеш да се откажеш спонтанна покупка е качество на
Коментари Харесай

5 неща, за които умната жена никога не трябва да пести пари

Да можеш да се откажеш спонтанна покупка е качество на интелигентната жена. Но още по-важно е да не се пести от в действителност нужните неща. 

Това са 5 неща, от които една мъдра жена в никакъв случай не би трябвало да пести пари и да направи верния избор.

Ортопедичен матрак

Пълнителите от памук или пяна в матраците се събират на бучки и увисват. Поради това естествените извивки на гръбначния дирек се трансформират, появяват се болки в гърба и неправилна стойка. Но ортопедичният матрак поддържа гръбначния дирек в вярната позиция и понижава натоварването на мускулите.

С възрастта болките в гърба стават все по-силни. Мъдрата жена знае това и още в млада възраст не пести от личния си комфорт.

Спално долни дрехи

Спалното долни дрехи е в контакт с кожата, тъй че би трябвало да бъде направено от естествени материали, с цел да не провокира алергична реакция. И най-хубавият вид за това е коприната. Коприненото спално долни дрехи е потребно за кожата - неговата гладка конструкция не търка лицето и разрешава на кожата да се плъзга по повърхността му. Освен това коприната не разрешава на бактериите да се натрупват и не задържа прахуляк.

С придвижване на възрастта дамите от ден на ден правят оценка такива неща, тъй че са подготвени да надплатят в интерес на натурален материал.

Безопасност

Интелигентна жена се грижи за своята сигурност и сигурността на собствеността си. Тя сигурно ще застрахова жилището и колата си.

Умната жена не би си разрешила да употребява градския превоз късно през нощта, а ще си поръча такси  - по-скъпо е, само че ще си спести да върви сама по тъмните улици.

Ваканция

Умната жена по-скоро би се отказала от покупката на блуза, в сравнение с от бъдеща почивка. Освен това тя цени комфорта си по време на отмора и не би си разрешила да икономисва, до момента в който почива, мислейки за следващата сметка за ток и вноската за ипотеката.

Слънчеви очила

Зрителната заостреност зависи от качеството на слънчевите очила. Някои хора са уверени, че по-евтиният модел на този аксесоар прави същата работа. Но това не е по този начин. При производството на евтини слънчеви очила не се употребяват специфични лещи и покрития и те не защищават очите от ултравиолетово излъчване.

Умните дами схващат, че е неприемливо да пестят за сметка на здравето си. Те ще се откажат от дузина евтини фешън очила в интерес на един, само че първокласен аксесоар.

Да се ​​откажеш от здравето и комфорта си в името на икономията е неизгодно в дълготраен проект: в бъдеще сигурно няма да може да спестите от визитата при доктор. Умната жена знае това и харчи парите си за движимости, с които освен ще резервира личното си здраве, само че ще покачат нейното самочувствие и ще ѝ донесат възприятие на задоволство.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР