Да, може и да не ни се вярва и иска,

...
Да, може и да не ни се вярва и иска,
Коментари Харесай

Най-популярните актьори и актриси за 2021г.

Да, може и да не ни се има вяра и желае, само че коледните празници и тази година отминаха стремително бързо. Но постоянно е по този начин - почивните дни минават доста по-бързо от работните.

След като през миналите дни обърнахме внимание на две класации на IMDb - тези за най-популярни филми и сериали в уеб страницата, в този момент ще забележим и кои са били най-търсените звезди.

Разбира се, вършим уточнението, че класацията демонстрира актьорите, които посетителите на IMDb са търсели най-вече през (почти) миналата година. Ето и по какъв начин наподобява топ 10:

10. Лили Джеймс (позиция през миналата година - 52)

Възходът с толкоз доста места на актрисата се дължи най-много на обстоятелството, че в средата на годината беше пуснат първи взор към сериала Pam & Tommy, в който тя ще изиграе Памела Андерсън. Интересът на хората е бил предизвикан и от присъединяване ѝ в сериалите The Dig и The Pursuit of Love.

9. Бен Барнс (извън класацията през миналата година)
          View this post on Instagram                      

Актьорът несъмнено може да каже, че годината е била сполучлива за него откакто попада в първите 10, до момента в който предходната година даже не е бил в класацията. Ключът към изкачването му е сериалът Shadow and Bone.

8. Джоди Комър (позиция през миналата година - 39)
          View this post on Instagram                      

Толкова я харесваме, че бихме ѝ дали първото място в каквато и да било ранглиста. Тази година тя дължи мястото си на два кино лентата - " Свободен състезател " и " Последният двубой ".

7. Александра Дадарио (позиция през миналата година - 19)

Дадарио несъмнено омагьосва със сините си очи, тъй като с помощта на присъединяване си в сериала " Белият лотос " се изкачва с над 10 позиции.

6. Аня Тейлър-Джой (позиция през миналата година - 2)

Миналата година актрисата ни отвя главите с представянето си в The Queen`s Gambit, само че тази не съумява да нападна първото място. Все отново намира място в топ 10 поради присъединяване си в " Последна нощ в Сохо ".

5. Ивон Страховски (извън класацията през миналата година)

Актрисата и Бен Барнс несъмнено би трябвало да почерпят, тъй като 2021 година се оказва в действителност сполучлива за тях. Тази висока позиция Страховски дължи на присъединяване си в The Tomorrow War с Крис Прат.

4. Ана де Армас (позиция през миналата година - 1)

Да си дойдем на думата най-накрая. Признаваме, че ни се искаше да споменем името на кубинката последно, само че тази година ще ни се размине този кеф. Епизодичната ѝ поява в " Смъртта може да изчака " е в основата на визитите на страницата ѝ през тази година. 

3. Флорънс Пю (позиция през миналата година - 20)

Актрисата печели трето място поради присъединяване си в " Черната вдовица ", както и поява си в сериала на Marvel - Hawkeye.

2. Реге-Жан Пейдж (извън класацията през миналата година)

Точно си мислехме, че тази година в топ 10 ще има единствено един мъж, само че артистът от Bridgerton се появява в подножието. И точно на сериала на Netflix дължи класирането си.

1. Елизабет Олсен (извън класацията през миналата година)

Да, несъмнено би трябвало да приключим със супергерой. След триумфа на WandaVision, който се яви и първият сериал, част от киновселената на Marvel, беше изцяло разумно и точно Олсен да оглави класацията за 2021 година

Ако би трябвало да обобщим, бихме споделили, че мъжете не са си давали напън тази година, тъй като и без да слагаме очилата се вижда, че дамите преобладават. Това, разбира се, е в кръга на шегата.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР