Да, може би не чувствате 2018 като пълен провал и

...
Да, може би не чувствате 2018 като пълен провал и
Коментари Харесай

В какво се провали всяка зодия през 2018?

Да, може би не чувствате 2018 като цялостен неуспех и това е ужасно. Честито, значи тази година в действителност сте постигнали нещо! Но въпреки това сигурно сте се провалили в нещичко и то без даже да го осъзнавате, а това прави годината ви най-малко малко унищожена.

Всеки може да се провали и да съсипе проектите си. Но е добре да осъзнаете грешката си, да разберете какво не сте създали като хората, да си научите урока и да влезете в 2019-та с гръм и тропот.

Овен

За страдание, към момента живеете в предишното. Намираме се в 2018-та година, а не в 2008. Нещата се трансформират и не можете да ги спрете, колкото и да не харесвате новите неща и измененията, би трябвало да свикнете, че това е част от кръговрата на живота.

Телец

Грешката ви е, че през 2018-та се фокусирахте основно върху неприятните неща и в този момент ви се коства, че тя е била ужасна, само че истината е, че имаше прелестни моменти, които пропуснахте, гледайки отрицателното.

Близнаци

През 2018 работихте прекомерно доста и едвам успяхте да намерите време за отмора. Не успяхте да откриете салдото сред работа и персонален живот и това несъмнено се е отразило върху връзките ви с хората. Работата е значима, само че би трябвало да осъзнаете, че не е най-важната.-->
 обич ThinkStock/Getty Images
Рак

Отказвате се прекомерно елементарно. Не желаете да гледате на себе си като неточност или неуспех и затова през 2018-та бягахте от сложните обстановки, решения, връзки и даже занимания, за които смятахте, че няма да намерите време. Съмнявахте се в себе и качествата си, а това не би трябвало да продължава през 2019.
 работа ThinkStock/Getty Images
Лъв

Тази година се опитвахте да откриете себе си. Хората към вас реализират огромните си цели, а вие се чувствахте към момента дребни за огромните си фантазии. Няма нищо неприятно в това да си комплициран, само че за избран интервал от време - по-късно стартира да ви пречи.

Дева

Пуснали сте се по течението, което от време на време може да бъде хубаво нещо. Но за жалост сте прекалили и сте оставили 2018-та безусловно да се изплъзне сред пръстите ви, без да сте свършила нищо потребно за себе си или за хората, на които държите.

Везни

Тази година сте пропилели прекалено много време за другите хора. Загърбвали сте себе си и своите задания, с цел да помагате на други и сте пазили личните си проблеми единствено за себе си. Грешката ви е в това, че не сте създали най-накрая себе си приоритет.

Скорпион

Все още вярвате мощно на хорското мнение и е доста значимо да сте център на внимание и да получавате утвърждение. Оглеждате се във всяко огледало, около което минавате и се притеснявате за външния си тип непрекъснато, тъй като търсите оценка от другите. През тази година най-важно  е било да ви виждат.
 ревнивост ThinkStock/Getty Images
Стрелец 

През 2018-та обръщахте прекомерно доста внимание на непознатото мнение. Прекарахте цялата година в чудене какво мислят хората за вас, какъв брой внимание ви отделят и да ги впечатлите повече, в сравнение с би трябвало. Правехте се на щастливи, когато не ви беше по никакъв начин добре, а това може да бъде много изморително.

Козирог

Тази година се държахте по този начин, като че ли целият свят е против вас. Никога не предприехте нищо - когато приятелите излизаха без теб, когато тръпката ти стартира да излиза с някой различен или шефът ти се ядоса. Вместо да се опитате да променяте обстановката, обвинявахте себе си, мислехте, че не сте задоволително положителни и смятахте, че има международен скрит план против вас.

Водолей 

Тази година сте стъпили в един коловоз и не сте помръднали от него. Удобната ви работа, комфортната връзка, комфортното ви всекидневие - те са хубави, само че може да не са най-хубавите, но сте стояли зациклили в тях, тъй като ви е боязън от смяната.

Риби

Прекарали си всеки вероятен миг в очакване. Чакане на някой да ви написа, очакване да пристигна уикенда, да се случи нещо забавно. Броили сте дните до отпуската, до края на работния ден... и по този начин сте пропуснали да се насладите изцяло на моментите, които са си заслужавали.

И още:
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР