Да, малката Крисия Тодорова вече не е малка, колкото и

...
Да, малката Крисия Тодорова вече не е малка, колкото и
Коментари Харесай

Крисия, това не си ти!! Не ставай евтина бе, дете!

Да, дребната Крисия Тодорова към този момент не е дребна, колкото и да си е спомняме и представяме в облика й на сладкото 9-годишно дребосъче, влюбило цяла България в себе си... Днес Криси е пълнолетна и по всички закони може да живее и да прави, каквото си желае.

Хубавото при нея беше, че даже и на 18, тя остана крепко стъпило на земята създание, което искаше да учи, да работи и да се развива. И нямаше големите мераци към кифленски придобивки и чалъми, каквито много овреме съобщи колежката й Даниела Пирянкова (по настоящем чалгарката Данна).



Знаем, че Данна се промени радикално - наблъска си пазвата със силикон, утрои джуките си, гримира се повече и от тайландски тр@верс и доста пъти се държи просташко и на ниска цена. Е, Крисия беше надалеч от този облик, най-малкото, тъй като и от аероплан личеше, че има повече разсъдък и класа от Данна.

Затова и потребителите са в потрес от визията, която тя сподели - с уголемени (надяваме се единствено с фотошоп и червило) устни, провокативен взор и надпис, че е от поколението на уличната просвета.

" Ами не, не си! За благополучие не си от улицата, тъй че не се хвани като магистралка, тъй като не ти отива. На какво си мислиш, че приличаш - на бунтарка и на доста вървежна ли?! Нищо сходно, ставаш лека и евтина. Не е твоето, момиче, осъзнай се, до момента в който е време ", поучават я множеството консуматори в нета, само че имаше и такива, които прибегнаха до директни обиди.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР