Да, мъжете са странни създания и рядко се случва да

...
Да, мъжете са странни създания и рядко се случва да
Коментари Харесай

6 неща, които вбесяват мъжете

Да, мъжете са странни създания и рядко се случва да изпад в безотговорно положение, което е много по-присъщо за нежния пол. И въпреки всичко на тях също им се случва. Ако сте неповторима специалистка в това, ще видите тяхното яростно аз, което минава доста по-трудно от вашето. Ето какво би трябвало да извършите, с цел да вбесите мъжа:

1. Дами, мъжете не харесват да чакат

Ако закъснявате непрестанно и то не с пет – 10 минути, а с цялостен половин – един час, то съвсем е несъмнено, че мъжът ще се е вбесил до краен лимит и не се учудвайте, в случай че не е на уговореното място.

2. Мъжът споделя „ Не “ и това в действителност е „ Не “

Опитайте се да мислите като тях. Вие може да си промените мнението няколко пъти, само че мъжете са безапелационни и несъмнено не харесват хленченето, което е сладко може би до несъмнено време, само че да промени мнението на половинката ви е съвсем невероятно.

3. Мъжете се вбесяват, когато им се постанова да изясняват и да дават доклад за нещо обикновено, което не се нуждае от чак такова внимание

Дайте независимост ма мъжа и той ще е най-прекрасното творение, което сте срещали в миналото.

4. Когато сте решили да се мотаете по магазините, мъжът не е верният човек, който да вземете с вас

Това опъва нервите на мощния пол. Той избира да тича в парка, да спортува, да гледа телевизия и всевъзможни други неща, само че влизането от магазин в магазин, цялостен с дамски облекла и обувки не му е от обичаните занимания, изключително в случай че продължи повече от 1-2 часа.

5. Мъжете си имат лично мнение, девойки

Те не обичат да налагате своето и да смятате техните решения за глупави. Дори и да не мислите по този начин, от време на време наподобява точно по този метод даже и да не го желаете.

6. Мъжете ненавиждат лъжата

Това за тях е повече от грях и схванат ли, че някой ги лъже, освен, че ще се ядосат, както в никакъв случай, само че и ще кажат довиждане вечно. Те не понасят някой да си играе с доверието им. И в този случай са безапелационни. Не подценявайте нервите на мъжа и ги щадете.

Източник: teenproblem.bg.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР