Да махнем PCR тестовете за туристи, но да им плащаме

...
Да махнем PCR тестовете за туристи, но да им плащаме
Коментари Харесай

Спасяваме туризма - без PCR тестове на влизане, но да плащаме за PCR на излизане

Да махнем PCR тестванията за туристи, само че да им плащаме PCR тестванията на връщане, тъй като им желаят в родните страни. Това безусловно безумство желаеха хотелиери от Слънчев бряг, които предизвестяват, че щели да вършат блокади на пътя " Бургас – Варна " " вторник-сряда другата седмица ", тъй като нямало държавна помощ. Съответно, желаят незабавна среща със служебния министър на туризма Стела Балтова.
Пред Нова телевизия няколко хотелиери взеха да се оплакват по какъв начин няма задоволително помощ за сектора. Със сигурност може да се направи оценка, да се вземат ограничения в тази тенденция и би трябвало. Но концепцията за тестванията е повече от неуместна и мирише на " след мен и потоп "!
Защо ли – тъй като пандемията НЕ Е отминала и никой не знае по кое време ще отмине! Колкото и на някой да му се желае да не е по този начин, това е реалност. Факт е и, че очевидно огромна част от нашето общество мисли противоположното и счита, че можем всичко да забравим, да си действаме като че ли COVID-19 към този момент го няма дефинитивно.
Нека в този момент им оповестя една вест на тези хора, тъй като очевидно имат потребност – индийският вид на ковид B.1.617.2 към този момент е преобладаващ във Англия. Това стана единствено за към месец и то откакто Англия е страната с най-хубаво ваксинално покритие против COVID-19 в Европа, само че към момента не е ваксинирала напълно най-малко 70-80% от популацията си! Всеки може да види къде сме ние в Европа във връзка с имунизирането, стига да знае и да може да гледа и проучва – ами последни сме! (27 май) са със приключен цялостен курс на имунизация против COVID-19! Няма осведомителна акция да се имунизираме, няма маркетингови начинания да се имунизираме и тъй като пристигна времето на спад на инфектираните, всичко е пей сърце. Масово не се замисляме дали не приказваме отново за мъртвило пред стихия, поради явни обстоятелства – коронавирусът непрекъснато мутира, непрекъснато се появяват нови разновидности, като задачата му е да стане по-приспособим към нас и да пробие отбраната ни – ваксинална и от преболедуване. Когато не съумяваме за малко време да изградим по-силна отбрана т.е. да има повече имунизирани и по този начин да податлив гадинката освен краткотрайно, ние разрешаваме на вируса да се нагажда по-лесно и да заплашва с разновидностите си даже имунизираните. Просто като боб, обяснявано неведнъж от редица специалисти – и всеобщо неясно за Бай Ганьо, който гледа единствено себе си – тук и в този момент, пък нататък ще го мисли като стане! Не се и сещат ганьовците по какъв начин се подхилваха наесен на английския вид на ковид, изключително във Facebook, само че когато телевизионната стратегия стана единствено с излъчвания от лечебните заведения и кой на коя стълба умира, взеха да го дават по-скромно! Докато пристигна време отново да не помнят...
Затова да се махат PCR тестванията е... искане - дано всеки самичък да си постави на многоточието определението, че моите избрания не са за пред хора! При това да махаме за влизане в България, само че да плащаме на непознатите туристи да си създадат PCR като би трябвало да се върнат вкъщи, тъй като там им го желаят! Менталното ни положение като страна какво тъкмо е, в случай че го създадем? Който го желае това, да даде образци, поименно и съответно, къде другаде в Европа е по този начин и за какво е станало по този начин?!
Всъщност за какво пък да не махнем PCR тестванията без да вършим разбори какво може да стане и каква е заплахата? Този вирус, дето го няма, нали дава след това работа на лечебните заведения – да не ги изключваме от стопанската система, безсърдечно е! А и грижата за пенсионната система ще я продължим – я по какъв начин стигнахме до, това си е ужасно достижение, само че някак незавършено стои. Ако се поизчистим още и поради явната демографска наклонност по принцип, ще има такива яки пенсии след 20-тина години, ехеее! Пък и гробарите, и те са удовлетворени - многостранен стопански разцвет отвред!
За да не остане неразбираемо в ефира на Нова телевизия от името на събрали се недоволни хотелиери от " Клуба на хотелиера " – Станко Добрев се споделя хотелиерът. на " Аргищ Партез " и " Аргищ Палас " (Златни пясъци).
И за край - желани туристически дестинации са тези, които се смятат за безвредни от COVID-19. С други думи - където заболяването я няма стабилно, тъй като се вземат ограничения, има високо равнище на имунизация и инспекция. Другото са тарикатлъци, които ще минат един път, само че когато вирусът разцъфне, кулата от карти се срутва стремително - да не стане от Черноморие Ковидоморие?!
Автор: Ивайло Ачев
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР