Да, лятото вече е тук. Дори днес празнувахме края на

...
Да, лятото вече е тук. Дори днес празнувахме края на
Коментари Харесай

Лятото идва след седмица, а аз все още съм дебела!

Да, лятото към този момент е тук.

Дори през днешния ден празнувахме края на зимата в офиса с коледен кекс. Беше доста положително попадение - шоколадова глазура, кокосов заряд и домашно приготвени блатове. Невероятен, възвишен и незаконно апетитен.

Няма да ви споделям по какъв начин преди да се усетя към този момент бях взела второ парче.

За напълно мъничко се поколебах, обаче, мамка му, вкусно е. И не скърбя. Та защо да скърбя, все едно това парче ще промени живота ми. Да, да, знам... след 3 месеца ще се блъскам, че не съм почнала диетата си през днешния ден.

И може би е по този начин. Не, не може би, сигурно ще е по този начин.

Никога не съм била слаба, истината е, че и в никакъв случай не съм била толкоз дебела, колкото съм в този момент. Няма да приказваме за положително мислене, аз не мога да ви науча на това, няма да приказваме и по какъв начин всички хора в България би трябвало да спрат да назовават дебелите дами "прасе ", "глиган " и всевъзможни сходни.

Тук съм, с цел да ви споделя по какъв начин съумях да накарам мозъка си да не му пука какво тяло имам. И въпреки всичко да бъда здрава и щастлива. Това последното е доста значимо.

Питали са ме: "Добре де, за какво не отслабнеш? " Как да ви отговоря на това... Как тъкмо да дефинирам изречение, което да съдържа всички аргументи, без те да ви звучат като опрощение. Защото към този момент от дълго време не се извинявам, аз просто изброявам обстоятелства.

 Weheartit

Имам няколко съществени аргументи, с цел да не отслабна, и тук ще ви отчайвам - НЕ МЕ МЪРЗИ.

1. Стрес. По дяволите, стрес всеки ден, всяка секунда. Много малко хора знаят действително какъв брой е мъчно. И е доста неприятно, че едни от най-близките ми сякаш хора не знаят под какво напрежение се намира всяка една жена. Особено аз, хахаха. От другата страна тревата е по-зелена, нали знаете.

2. Пак стрес - на работа, вкъщи, на работа, вкъщи. Без време за мен, без време за теб, без предпочитание да се занимавам с нелепости и все пак да ми се постанова да го върша всеки Божи ден. Честно казано в секундата, в която поставяш себе си на по-задни места като приоритет, всичко отива на боклука. В момента аз сама за себе си съм може би на 20-то място.

 Weheartit

3. Паричен стрес. Ми, да, хубаво е да няма пари и да действаш все пак, както се пееше в една ария. Обаче ми е малко комплицирано това. Точно по какъв начин би трябвало да се случи да имам да кажем още 15 лв. до заплата и да не се стресирам и да не си направя една евтина лещичка. Доматите, драги мои, са по 4.50 лева Луксът е единствено за началото на месеца, скърбя.

Мога да изброявам още доста, мога и да се задълбочавам във всеки един тип стрес. Обаче... това няма да ми помогне за безусловно нищо. Затова ще затворя очи, може би ще си пусна Despacito и ще си показва, че съм на морето.

С една бутилка сайдер, няколко приятелки, може и колежки, топъл пясък и хладно море. С бански, който имам от 3 години и се удивлявам какъв брой в действителност може да се приспособява към тялото ми и по тази причина го обичам.

И въпреки всичко... може би ми е време за нов бански. Такъв - за започване на нов интервал. Обожавам всичко, което те пречиства и те кара да обичаш себе си. Затова взех решение, че е време да слага себе си на едно от челните места по приоритет.

 Weheartit

Нещо доста значимо, което открих с годините - не че са доста, само че много неща ми минаха през главата. Та, нещо доста значимо, което осъзнах - методът, по който се усещам аз самата, се отразява на тялото ми, на походката ми, на усмивката ми.

Мъжете не са спрели да ме заглеждат или да ме обичат. Жените не са спрели да ми завиждат за самочувствието, което имам. И походката, която заковавам на високи токчета.

Разбира се, в никакъв случай не бих пренебрегнала потребностите на тялото си за здравословен метод на живот. Малко повече вървене, няколко дни с по-чиста храна и доста, доста обич. Не единствено към себе си, дами. Моля ви, обичайте безусловно живота, чувството за независимост, индивида до себе си или този, който ще пристигна напълно скоро.

 Weheartit

Да, лятото идва след седмица, а аз към момента съм дебела!

И някакси... не ми пука, просто имам по-важни неща за случване, за мислене и за обичане.

А когато отстрани от живота си най-малко единия стрес, съм уверена, че ще намеря време да отслабна. Ей по този начин, за спорта. За мен. И с цел да съм малко по-доволна от следващата реализирана цел.



Пожелавам ви прелестно лято, дами!

П.С. И спрете да потрепвате всякога, когато чуете или прочетете думата "дебела ". "Закръглена " или "пълничка " не са по-нежни избрания.:)
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР