Да купуваме български стоки, за да преборим двойните стандарти и

...
Да купуваме български стоки, за да преборим двойните стандарти и
Коментари Харесай

ВМРО: Купувайте български стоки

Да купуваме български артикули, с цел да преборим двойните стандарти и да защитим българското произвеждане. Това приканиха патриотите от Вътрешна македонска революционна организация в известие до медиите.

Според тях това ще докара до разкриване на повече работни места в България, растеж на стопанската система, повече Данък добавена стойност в хазната, а не пари, които ще изтичат от страната през трети компании.

Така ще можем да разработим българските марки и ще създадем крачка към превъзмогване на демографския дисбаланс, акцентират патриотите и допълват, че това е позицията им за абсурда с двойните стандарти при храните и услугите във връзка с страните от така наречен Западен и Източен блок в Европейски Съюз.

България е известна със своята просвета в региона освен на хранителната индустрия. Но дано стартираме от нея. Братя и сестри, дано подкрепим българските производители и марки. Да създадем своя еврореалистичен избор, без да се самозалъгваме, че мегапроизводителите в международен мащаб ще трансформират политиката си и това дори няма да се отрази на цените, разяснява се в известието.

Патриотите означават, че постоянно са заставали зад българските производители. Те се заканват да създадат законодателна самодейност за поддръжка на българските производители.

Призоваваме ви да подкрепите в избора си българските производители на артикули и услуги от всякакво естество. Това е и поддръжка към българската стопанска система на всички равнища. Това ще усъвършенства и качеството им на чисто пазарен принцип. Плащайки за стока, създадена тук - в България, с български артикули, всички ние внасяме пари в държавния бюджет, който в последна сметка " заплаща " за спомагателните обществени, културни и всевъзможни други публични действия на страната. Това е бюджетът, от който се заплащат парите за опазване на здравето, сигурност и защита, разясняват патриотите и заключават: " Това са нашите пари - нашата България ".
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР