Да купуваме български стоки, за да преборим двойните стандарти и

...
Да купуваме български стоки, за да преборим двойните стандарти и
Коментари Харесай

ВМРО призова да купуваме български стоки, за да преборим двойните стандарти

" Да купуваме български артикули, с цел да преборим двойните стандарти и да защитим българското произвеждане ". За това приканиха патриотите от Вътрешна македонска революционна организация в известие, изпратено до медиите.
Според тях по този начин ще бъде направена стъпка към разкриване на повече работни места в България. " Това ще донесе и растеж на стопанската система, ще плащаме повече Данък добавена стойност тук в страната си, а не пари, които ще изтичат от страната през трети компании. Така ще можем да разработим българските марки и ще създадем крачка към превъзмогване на демографския дисбаланс ", считат от Вътрешна македонска революционна организация.
" България е известна със своята просвета в региона освен на хранителната индустрия. Но дано стартираме от нея. Нека подкрепим българските производители и марки. Да създадем своя еврореалистичен избор, без да се самозалъгваме, че мегапроизводителите в международен мащаб ще трансформират политиката си и това дори няма да се отрази на цените ", от партията на вицепремиера Красимир Каракачанов.
Ние постоянно сме заставали зад българските производители. Ние постоянно сме се борили да има равни условия за живот във всички обитаеми места в Родината ни. Ние, в лицето на един от най-успешните евродепутати – Ангел Джамбазки, постоянно сме отстоявали приоритетността на националната еднаквост в огромното европейско семейство. Ето за какво ние ще създадем законодателна самодейност за поддръжка на българските производители ", безапелационни са от патриотичната групировка и приканват българите да поддържат родните производители на артикули и услуги от всякакво естество.
" Това е и поддръжка към българската стопанска система на всички равнища. Това ще усъвършенства и качеството им на чисто пазарен принцип. Плащайки за стока, създадена тук в България, с български артикули, всички ние внасяме пари в държавния бюджет, който в последна сметка „ заплаща “ за спомагателните обществени, културни и всевъзможни други публични действия на страната. Това е бюджетът, от който се заплащат парите за опазване на здравето, сигурност и защита ", приключва позицията на Вътрешна македонска революционна организация.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР