Да кажеш Обичам те“ е може би най-лесният начин да

...
Да кажеш Обичам те“ е може би най-лесният начин да
Коментари Харесай

Начинът, по който партньорът ви показва обичта си, разкрива какво цени във вас

Да кажеш „ Обичам те “ е може би най-лесният метод да уведомиш някого, че те е грижа за него, само че това не е единственият метод. Когато става въпрос за изложение на страсти, всеки човек е друг. Докато някои употребяват думи, други разчитат повече на дейности и жестове. Начинът, по който вашите значими половинки демонстрират обвързаност, може да не е същият, по който го вършиме вие, което може да ви накара да се тревожите за връзката си и да се почувствате по-малко мечтани.

Идентифицирахме 6 метода, по които хората демонстрират обвързаност към сътрудниците си, без да употребяват думи и дешифрирахме какво имат поради.

1. Те ​​ви слушат като персоналния ви дневник.

Ако сътрудникът ви е подготвен да ви изслуша и да ви утеши както в тъжните, по този начин и в щастливите ви дни, той освен е страховит слушател, само че също по този начин подсказва, че цени доверието във връзката ви. Като ви разрешава да се отпуснете, сътрудникът ви се пробва да направи връзката сред вас по-силна и по-честна.

2. Те обичат да се гушкат толкоз, колкото и вие.

Когато сте влюбени, гушкането е една от най-големите наслади от връзката. Ако сътрудникът ви обича да да се гушка колкото вие, това значи, че и той обича да прекарва качествено време с вас и също така ценят интимността във връзката. Не единствено това, случайните целувки по челото и обятия откъм гърба също са знак, че се пробват да ви кажат какъв брой сте значими за тях, без в действителност да изричат думите.

3. Те ви предизвикват да постигате задачите си.

© Like Crazy / Paramount Pictures

Да бъдеш в връзка не значи да си с колегата си от самото начало или да му изпращаш известия 24/7. В края на деня вие сте две обособени персони с разнообразни цели и фантазии. Ако сътрудникът ви ви предизвиква да посветите повече време за постигането на задачите си, вместо да се оплаква, че те не са център на вашето внимание, това значи, че цени персоналното пространство. Разбирането, че вашият сътрудник също има живот и правото да преследва личните си фантазии, е симптом за зрялост и същинска обич.

4. Помагат ви из къщата.

© Suspicious Partner / SBS

Ако сътрудникът ви няма нищо срещу да пере през ден или да прави постоянно домакинска работа, това е знак, че сътрудникът ви ви счита за своя еднакъв, негова еквивалентна половина. Наистина е мъчно да намерите някой, който цени равенството в отношението, тъй че в случай че сте намерили своя специфичен човек, не го изпускайте!

5. Те нямат нищо срещу да приказват за вас на обичаните си хора.

© A Walk in the Clouds / 20th Century Fox

Най-ясният знак, че сътрудникът ви не се размотава с вас, е да ги видите да приказват с приятелите и фамилията си за вас. Ако вашата половинка няма нищо срещу да опише на другите за връзката ви, това значи, че те правят оценка ангажираността и че са с вас по всички верни аргументи. Те виждат бъдеще с вас.

6. Те демонстрират обществена обвързаност всякога, когато излизате.

Случайно обществено проявление на любов е добре, само че в случай че сътрудникът ви го прави от самото начало, това може да е червен байрак. Желанието да покажете връзката си на другите е знак за неустановеност, а също и в случай че сътрудникът ви просто не може да държи ръцете си надалеч от вас, даже на обществено място, това може да значи, че жадува за вас.

Източник: aia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР