Да кажеш на някого думите обичам те и да покажеш

...
Да кажеш на някого думите обичам те и да покажеш
Коментари Харесай

ТЕСТ: първото, което виждате, разкрива как тайно казвате ОБИЧАМ ТЕ“

Да кажеш на някого думите " обичам те " и да покажеш любовта си към него са две неща, които са извънредно значими за триумфа на една връзка.

В допълнение към всички способи, по които можете да покажете любовта си, има и безчет способи, по които всеки от нас скрито споделя " обичам те " на хората в живота си и които евентуално изпълняваме през множеството дни, без да го виждаме.

Като цяло ни учат, че в случай че желаеме сантименталните ни взаимоотношения да проработят, не можем да се опасяваме да кажем на колегата си какво усещаме и че би трябвало да обръщаме огромно внимание на всички разнообразни способи, по които можем да изразим любовта си към колегата си. Както посредством дейности, по този начин и посредством изричането на тези специфични три думи.

Да откриете персоналния метод, по който показвате обичта си може да ви помогне да изградите по-дълбока връзка с вашия сантиментален сътрудник.

Всъщност, в случай че от време на време се чувствате подценени или необичани в сантименталната си връзка, определянето на тайния метод, по който сътрудникът ви демонстрира любовта си, може да обогати освен самата ви връзка, само че и вашето схващане и благодарност към колегата ви.

Ключът към дълготрайната връзка е интимността и в случай че можете да намерите нови способи да опознаете колегата си по-дълбоко, сте на път да постигнете триумф.

Този бърз и елементарен тест ви оказва помощ да разберете тайните способи, по които вие или сътрудникът ви изразявате любовта си един към различен. Всичко, което би трябвало да извършите, е да погледнете изображението по-долу и да запишете първото нещо, което виждате.



След това превъртете надолу, с цел да видите какво разкрива този личностен тест за тайния метод, по който казвате " Обичам те " на колегата си.
1. Ако първо сте видели къщата
Ако сте видели първо къщата, когато сте гледали това изображение, домът и сигурността са доста значими за вас. Обичате да излизате в града понякога, само че в случай че желаете да се чувствате добре отпочинали, възобновени и щастливи, би трябвало да прекарвате времето си в дома си, заобиколени от хора (и предмети), които безусловно обожавате. Вие сте като живото олицетворение на уютно вълнено одеяло пред топъл огън. 
Тайният метод, по който казвате " Обичам те ", е като храните хората, за които ви е грижа. Винаги печете или приготвяте нещо и даже когато нямате време да приготвяте сами лакомства, нищо не ви прави по-щастливи от това да намерите пакетче бадеми в чантата си, с цел да ги подадете на обичания си. Храненето им е вашият персонален, скришен метод да им кажете какъв брой доста ги обожавате.
2. Ако сте видели луната първи
Ако при разглеждането на това изображение първо сте видели луната, значи сте идеалист по душа. Може да изглеждате като изцяло крепко стъпили на земята и виновни и въпреки това да е правилно, в никакъв случай не сте съумели да разклатите чувствителността си на идеалист. Обичате да пишете или да танцувате, или да оценявате и двете форми на изкуство, когато другите ги споделят със света. Духовната и креативната страна на света е това, което ви въодушевява и ви движи.

Тайният метод, по който казвате " Обичам те ", е посредством артистично изложение. Не можете да не включите обичания си във всяко креативно произведение, което сте си сложили за цел да завършите. Ако това е стихотворение, може би то е отдадено на него. Ако е картина, може би ще нарисувате тревата в същия колорит като очите им. Може да не ходите и да не прогласявате любовта си гръмко от върха на планината, само че в креативния ви живот тя е на всички места. 
3. Ако първо сте видели вълка
Ако първо сте видели вълка, когато сте погледнали това изображение, вие сте буен човек. Обичате да изпитвате непрекъсната приятност. Вие сте от хората, които стартират празненство единствено с влизането си в стаята. Винаги имате на разположение цялостен бар, а когато приятелите ви се отбият при вас, могат да чакат да бъдат почерпени с вечеря от три ястия, която приготвяте без изпитание, до момента в който им разказвате истории за последните си сантиментални бягства с обичания човек.

Тайният метод, по който казвате " Обичам те ", е посредством физическо допиране. За вас е безсмислено да казвате " обичам те ", когато можете нежно да пощипнете някого по ухото. В края на краищата, за вас едно допиране постоянно е казвало доста повече, в сравнение с думите в миналото биха могли. Малките, сладки, физически жестове са вашият метод да кажете на обичания човек какъв брой доста значи за вас. Разбира се, вие обичате нещата да се случват буйно и жестоко, само че точно нежното прилепяне във врата разкрива вашата по-мека, по-романтична и любяща страна.
4. Ако първо сте видели дърветата
Ако сте видели първо дърветата, когато сте гледали това изображение, вие сте човек, който е бил наранен преди. Когато става въпрос за обич, да държите под око личния си прочувствен багаж е нещо всекидневно. Въпреки това вие сте човек, който усеща нещата малко по-силно от всички останали. Така че това, което може да е дребен удар за един човек, може да ви накара да се сринете за седмици или месеци наред. Все още сте обнадеждени, само че към този момент сте се опарили - и това си проличава.

Тайният метод да кажете " Обичам те " е като се отворите. Да се чувствате прочувствено уязвими пред колегата си е най-хубавият метод да установите същинска фамилиарност и вие знаете това. Да казвате " Обичам те " и да вършиме хубави неща е добре, само че не сте същински влюбени, до момента в който не споделите тайните си очаквания и страхове с колегата си. Може да наподобява малко, само че даже най-малката прочувствена досегаемост от ваша страна е голям акт на обич.
5. Ако първо сте видели лицето
Ако сте видели лицето първи, когато сте гледали това изображение, вие сте човек, прочут с това, че е мощно подсъзнателен във връзка с другите. Човек, който мечтае за огромни неща и който може да си слага и осъществя съществени цели. Докато всички останали се тормозят за детайлите, вие сглобявате огромна картина, която е толкоз премислена, че няма потребност да се притеснявате, тъй като знаете, че всичко ще се получи по този начин, както би трябвало. Вие сте натурален водач и имате аурата на мира, с цел да го докажете.

Тайният метод, по който казвате " Обичам те ", е посредством обмисляне на време, в което да бъдете дружно. Това може да звучи като диаметралност на романтиката, само че истината е, че за вас няма по-добър израз на обич от това да запишете нечие име в календара си в несъмнено и строго охранявано време и място. Имате толкоз доста неща, които се случват от самото начало, че когато го превърнете в приоритет, вие не просто казвате, че приемате връзката си съществено, а казвате, че го обичате, и в случай че той си заслужава, ще разбере това.
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР