Да кажеш, че си минал, преживяваш или си преживял тази

...
Да кажеш, че си минал, преживяваш или си преживял тази
Коментари Харесай

Майката на Даная: Започваме със съдебните битки

„ Да кажеш, че си минал, преживяваш или си претърпял тази история е извънредно погрешно. Никога не я преживяваш, в никакъв случай не минаваш през нея, оставяйки я откъм гърба, ти живееш с нея и с времето се учите да се стиковате с нещастието, с цел да можете да оцелявате. Не е естествения ми хабитат и се изучавам да пребивавам с това. Ако откажа да го приема и откажа да желая да продължа, то не бих била нужна никому “.

А съгласно одита на „ Медицински контрол “ при лекуването на Даная няма никакви открити нарушавания.



„ По документи всичко е тъкмо, даже там написа, че аз не съм ходила да взимам медикамент от ИСУЛ, а са го имали разполагаем. Има и много други скандални неща. Чакаме да окомплектоваме всичко и започваме със правосъдните борби “, сподели Ани Стоянова.

„ Ако останеш самичък в тази история си жертван на крах, няма по какъв начин да оцелееш. След Даная с изключение на нейния живот и моят беше завършен. Тогава се появиха невероятни хора, които безусловно ми избавиха живота. Болката е толкоз мощна, че даже не ти дава да си поемеш мирис. Ако няма някой, който да счупи тези окови, като ти праща обич и любов и когато ти опитваш да дадеш такава, болката бива нападната от всички страни и в един миг съумява да се пропука “, добави майката.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР